fbpx

Hotteste artikler i januar 2011

Hvad gik du glip af i denne måned? Måske var det nogle af månedens hotteste artikler, og dem må du da lige have med på farten!

Hotteste artikler i januar 2011, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Ferrari Four (FF) var hottest
I denne måned har nogle helt bestemte nyheder trukket læsernes opmærksomhed. Det var blandt andet nyheden om at Ferrari ville fremvise en helt ny model på et bestemt tidspunkt, på et bestemt website. Det blev nyheden om Ferrari Four (FF), som blev afløseren for den nuværende Ferrari 612 Scaglietti.

Hotteste artikler i januar 2011, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Ferrari Four eller FF, der står for “fire sæder og firehjulstræk” bliver udstyret med en 6,3 V12-motor som yder 651 Hk og 683 Nm der får The FF til at komme fra 0-100 km/t på blot 3,7 sekunder. Udstyret med en F1 dobbeltkoblingsgearkasse får du en Ferrari som skal kunne give dig hurtige omgange på banen men også komfortable GT køretur ned igennem Europa.
Læs meget mere om Ferrari Four (FF) her, og se en video og billeder af Ferrari Four her.

Gammel Audi nyhed hitter endnu
Den næstmest læste artikel var nyheden om Audi A6 der blev afsløret, og som skal afløse den nuværende A6 til april i år. Selvom artiklen er fra december sidste år, er den endt med at være den anden mest læste artikel på de sidste 30 dage hos os.

Hotteste artikler i januar 2011, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Audi A6 får et design som minder om den nye Audi A8 og A7 Sportback. En knap så høj men bredere køler gril og lavere tag linje er blandt andet med til at give det endnu mere sporty design til den nye Audi A6. Audi A6 kommer i første omgang kun som Sedan/Limousine mens St. car/Avant kommer senere.
Læs meget mere om den nye Audi A6 her.

Folie er stadigvæk et hit
En af vores nok mest omdiskuteret artikler, er denne artikel hvor vi følger Special Sign.dk i udførelsen af at pakke en Bentley Continental GT ind i folie. Den hitter stadigvæk som en sindsyg, og har muligvis været med til at præge en stigende interesse hos bilejere, i at få deres bil pakket ind i dette materiale.
Hotteste artikler i januar 2011, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Du kan se mange flotte billeder og læse den spændende tekst i artiklen her. Giv din mening til kende i bunden af artiklen, om du synes at folie bare er all-in, eller om det ikke burde komme på så fine biler, som denne Bentley! Du kan selvfølgelig også kigge forbi Special Sign.dk og se hvad de kan tilbyde netop dig.

Skoda Fabia Combi Greenline er meget populær blandt danskere
En artikel og biltest vi aldrig havde forestillet os skulle trække trafik til hjemmesiden så længe, er denne test af Skoda Fabia Combi Greenline. Næsten dagligt de sidste mange måneder modtager vi hits på denne artikel, og ret ofte bliver der lagt en kommentar under artiklen. Nye ejere af bilen diskutere erfaringer og spørger til råds, mens en masse andre søger efter bilen på Google og andre steder for at finde artikler om lige netop denne bil.
Hotteste artikler i januar 2011, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
For en pris af 205.494 kan du være kørende i denne stationcar. Men inden du beslutter dig for om det skal være din næste bil, så tag lige et kig forbi vores test af Skoda Fabia Combi Greenline og bedøm om vores erfaringer kan hjælpe dig på vej med dit valg.

Jetta er interessant læsestof
Sidste artikel på vores hotte top 5 i januar måned, er artiklen om nyheden på den nye VW Jetta. På billederne ser den lidt speciel ud, og i virkeligheden ligner den en blanding af VW Golf / VW Scirocco i sedan udgave. Selv siger Volkswagen at designet er mere dynamisk end nogensinde, hvilket Volkswagen løftede sløret for allerede i januar ved at vise coupé-studiet  NCC, der var inspireret af den nye Jetta.
Hotteste artikler i januar 2011, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Med en startpris under den kommende Peugeot 508, er der lagt op til kamp på firmabil-markedet mellem Tyskland og Frankrig. Begge biler skal dog nok gå hen og blive populære med tiden her i Danmark. VW Jetta trækker dog nok ekstra købere til sig, da den allerede er billigere end sin egen forgænger, trods den har mere udstyr standard og andre fede finesser. Læs mere om den nye VW Jetta i denne artikel.

Vi vender tilbage i næste måned med en oversigt over månedens hotteste artikler, så dig der ikke besøger os hver dag, kan få en oversigt over det fedeste der er sket i den tidligere måned.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.