Hotteste artikler i februar 2011

Hvad gik du glip af i denne måned? Måske var det nogle af månedens hotteste artikler, og dem må du da lige have med på farten!

Audi trækker fra, igen
For anden måned i træk, sætter Audi sig i toppen over mest læste artikler med artiklen om den nye Audi A6 Limousine. Man må forvente at bilen kommer til at sælge godt i Danmark, siden den allerede er Så efterspurgt, for anden måned i træk.

Audi A6 får et design som minder om den nye Audi A8 og A7 Sportback. En knap så høj men bredere køler gril og lavere tag linje er blandt andet med til at give det endnu mere sporty design til den nye Audi A6.
Audi udtaler at den kommer til at ligge meget op af de to nye modeller A8 og A7 SB. Dette betyder også at prisen følger de to andre. A7 Sportback starter ved kr. 840.000,- så A6 kan forventes at starte omkring de kr. 600.000,-.
Læs meget mere om den nye Audi A6 her, og se de danske priser på Audi A6 Limousine her.

Spyshots i Danmark
På andenpladsen i februar måned, lægger spionbillederne af den næste BMW 1-serie sig ind. Det var vores egen mand, Sead Sainoski der var hurtig med kameraet, da han blev overhælet af denne karavane på motorvejen ved København. Nyheden har mange læsere taget til sig, og det gør at denne nyhed rammer ind på en klar andenplads over mest læste artikler i februar 2011.

Husk at vi altid har interesse i at vise Jeres spyshots frem! Så hvis I støder på nogle tilsvarede biler, så send os endelig en mail på Info@Pro-Street.dk med informationer så hurtigt som muligt.
Du kan også se mere til nyheden her.

Folie hitter igen
For anden gang i træk, lægger vores artikel omkring Special Sign og deres foliearbejde sig ind på tredjepladsen over mest læste artikler. Man må formode at der er en stigende interesse i Danmark, for foliebeskyttelse af sin bil, så det bliver spændende at se hvad 2011 byder på af forskellige folieudsmykninger.

Du kan se mange flotte billeder og læse den spændende tekst i artiklen her. Giv din mening til kende i bunden af artiklen, om du synes at folie bare er all-in, eller om det ikke burde komme på så fine biler, som denne Bentley! Du kan selvfølgelig også kigge forbi Special Sign.dk og se hvad de kan tilbyde netop dig.

Audi og drifting
På en fjerdeplads lægger Audi igen, med deres Audi A6 Limousine. Men da denne allerede er omtalt, fordi den også lægger på førstepladsen, vælger vi at lade denne plads gå videre til artiklen om de fjernstyret biler, som bliver driftet rundt.

Som artiklen ganske rigtigt siger det, så er dette et meget godt alternativ når bilen ikke er god nok til drift. Læs hele artiklen og se de to fede videoklip, lige her..

Se Fast and Furious: Fast Five, før dine venner
På sidstepladsen i vores lille top fem, finder vi nyheden om den unikke præmiere på filmen Fast and Furious: Fast Five, som kan ses i anledning af Streetfire’s store bilshow, Fast and Furious Carshow 2011 i Fredericia Messecenter.
Trods denne nyhed kom ind for få dage siden, har den formået at trække nok læsninger til, at den nu befinder sig i top fem.

Går du også bare og venter på at filmen kommer ud? Så synes jeg at du skal skynde dig at klikke ind her, og læse mere om hvordan Du får fingrene i billetter til filmen og denne helt unikke forpræmiere. Derudover får du adgang til Fast and Furious Carshow 2011 hele fredagen.
Læs meget mere om det hele her.

Vi vender tilbage i næste måned med en oversigt over månedens hotteste artikler, så dig der ikke besøger os hver dag, kan få en oversigt over det fedeste der er sket i den tidligere måned.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!