fbpx

Honda NSX genopstår!

Så er det nu at alle Honda fans skal spidse øre. For Honda har planer om, at genstarte produktionen af den legendariske superbil, Honda NSX

Honda NSX genopstår!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Honda Boss Takashi Ito, har netop annonceret på en japansk hjemmeside at han vil jump-starte produktionen af deres legendariske Honda NSX. Produktionen gik desværre i stå tilbage i 2008 da finanskrisen trådte ind i Japan. Det betød at deres ellers nyudviklede HSV-010, som skulle overtage pladsen for NSX, ikke kom videre i produktionen.

Nu hvor tiderne efterhånden har ændret sig har Takashi derfor meddelt, at han vil sørge for at NSX kommer på banen igen. Han mener nemlig at markedet er klar til flere af den slags biler, og det må de jo svare tilbage på. Andre fabrikanter som Mercedes-Benz, har fx udgivet deres SLS AMG, Lexus er kommet med deres high-tech LF-A og Nissan med deres Nissan GT-R.
Der er ingen release dato endnu og informationerne er meget få, men dette er i hvert fald bekræftet på flere internationale bilmedier i disse dage.

[nggallery id=303]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.