fbpx

Hjælp din fyr til en bedre stil

Mange tror, at det kræver en uddannelse hos et modehus i Paris at få en god stil. Men alle kan faktisk finde den fede stil. Det kræver måske bare en hjælpende hånd  

Når bilentusiaster handler biler, er der nærmest ingen ende på, hvor langt tid de kan bruge på at undersøge alt fra det mekaniske til producenten af bakspejlet, inden de slår til. For det er alt sammen med til at give bilen et bestemt udtryk, som lige præcis passer til den stil man gerne vil formidle, når man sætter sig bag rattet.

Men selv om bilentusiasten ikke har nogen problemer med at finde en bil, der udstråler succes og engagement, så kan det ind imellem knibe med den personlige stil. For hvem har tid eller lyst til at bruge flere dage om måneden på at finde skjorter og bukser med matchende bælter og strømper til?  Nej, vel! Og så ender det jo ind imellem med at man bare hiver den gamle trøje ud af skabet og synes, at det må være fint.

Men god stil rækker altså længere end bare at have en pæn bil med en hidsig motor. Alt fra inderst til yderst har betydning. Det gælder ikke mindst uret, som er en af de eneste pyntegenstande, som mænd gerne vil bruge rigtig mange penge på. Det er også det eneste tilbehør, der kan få mænd til at stirre misundeligt på andre mænds håndled. Og tiden, hvor man kan slippe af sted med at gå med et billigt plastik ur, ”bare det er præcist” er helt forbi.

Hos Urkompagniet, der blandt andet forhandler det schweiziske kvalitetsmærket Tissot ure, har de i de senere år mærket en stigende interesse for kvalitetsure. De koster lidt mere, men er til gengæld også har i en kvalitet, der holder i mange år. Et Tissot ur er en god begyndelse, men nogle har brug for et helt garderobe-skift for at få en god stil. Og hvis man har råd, kan man købe sig til med hjælp fra en personlig shopper. Det er blandt andet en tjeneste, de tilbyder i Magasin og andre store varehuse i Danmark.

Få stil på abonnement
Selv om an måske nok ønsker sig en garderobe, der får en til at se højere, slankere, klogere eller rigere ud, så er det måske ikke alle, der selv har øje for den gode stil. Men selv om man ikke lige har mod på en personlig shopper, så er der ingen grund til at fortvivle. Man kan nemlig få den gode stil på abonnement. Hos The Cloackroom kan man tage en test for at finde den rette stil.

Når det er gjort, sørger en personlig shoppe hver måned for, at man får tilsendt en kasse med alt fra strømper til skjorte, bukser, jakker og sko og hvad der ellers hører til. Så har man nogle dage til at prøve tøjet, så man kan sende det tilbage, hvis det ikke passer. Så hvis du hører til dem, der har god smag i biler, men knap så meget forstand på mode og stil, så er det måske værd at få fingre i et Tissot ur eller en personlig shopper. Eller også kunne det være en god gave ide fra pigen til hendes fyr.

 

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.