Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Her er den næste Mercedes-Benz B-klasse!

Endnu en omgang billeder er blevet udgivet før tid – nu er det et billede af den kommende 2012 Mercedes-Benz B-klasse, som har fundet frem til bilsites på nettet forud for dens debut på Frankfurt Motor Show.

Her er den næste Mercedes-Benz B-klasse!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Frankfurt-lækkene fortsætter her op til showet med at ende på internettet, og denne gang er det Mercedes-Benz folkene som ikke har været helt påpasselige med billederne af den kommende 2012 udgave af Mercedes-Benz B-klassen.

Bilen får en række af designelementerne fra “BlueZero Concept” stilen, hvor stylingen på bilen er mere frisk og fræk, hvilket vækker interessen for bilen. Størrelsen på bilen skulle være hele 4359 mm i længden, 1786 mm i bredden mens højden klares på 1557 mm.
Motorudvalget spænder både over benzin motore og som forventet, en række dieseludgaver, og de skulle eftersigende være sådan her:
1.6-liters benzin, 122 hestekræfter og 200 Nm
1.6-liters benzin, 156 hestekræfter og 250 Nm
1.8-liters diesel, 109 hestekræfter og 250 Nm
1.8-liters diesel, 136 hestekræfter og 300 Nm

De officielle detaljer og billeder forventes at blive udgivet meget snart. Du kan melde dig ind i vores Facebook gruppe her, så du sikre dig at få nyheden lige ind på din Facebook profil, så snart vi udgiver den!

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

ommentarer

  1. Den ligner godt nok en R-model. Synes faktisk ikke, at den er gjort meget mere moderne – eller ungdommelig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.