Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Her er 100 af verdens fedeste biler nogensinde

Hvis du skulle lave en liste over de 100 biler, du mener er de fedeste biler nogensinde, så kan du gøre som Inside Line har gjort. Se hele listen her.

Her er 100 af verdens fedeste biler nogensinde, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Den amerikanske online bilportal Inside Line, har lavet en liste over 100 biler, de mener er de fedeste nogensinde. Hvis vi spørger os selv, så er det meget svært at blive enige om hvilke biler der skal med på sådan en liste, men det er ihvertfald lykkes for Inside Line. På listen er der helt sikkert en bil eller to, som du også selv mener er en super fed bil, måske fordi du har ejet den engang eller fordi du er stor fan af den. Hvem ved.

På listen findes blandt andet Hummer H1 fra 1992 på plads nummer 95. En rigtig militærbil til gadebrug. Toyota Supra Twin Turbo fra 1993, findes på plads nummer 98, mens Toyota Corolla fra 1968 findes på plads nummer 83. Måske man burde bytte om på dem?
Det er selvfølgelig altid en smagssag, og man kan mene hvad man har lyst. En række bloggere på nettet er mere eller mindre enige med listen, mens andre mener der mangler biler. Som fx Citroën 2CV fra 1948, Volvo Amazon fra 1956, Chevrolet Bel-Air fra 1957 – eller McLaren F1 fra 1992?

Vi vil ikke bruge mere af din tid. Nu er det tid til at du selv kigger listen igennem, og ser om du er enig eller uenig. Når du engang er færdig, kan du smide os en kommentar her under artiklen, eller på Facebook, om dine meninger.
Sæt i gang! Se hele listen her.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.