fbpx

Interview: Heidi Blum og hendes Audi A3

Navnet Heidi Blum er efterhånden et navn de fleste har hørt i den danske tuning verden. Og det er der en grund til. Hun ejer nemlig en bil, der normalt ikke forbindes med en pigebil. Se her hvad det er for en

Interview: Heidi Blum og hendes Audi A3, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Til vores store event i Kirstinehøj på Amager, hvor vi fejrede vores 5 års fødselsdag, løb Heidi afsted med førstepladsen for pladsens fedeste bil. Mange havde stemt på hendes bil, fordi den er så gennemført og stilren.
Bilen er en Audi A3 1,8 turbo, fra 98. Den er bygget af en tysker ved navn Daniel Lutz, og holder på yderdelen en ekstremt stilren figur, med sin Daytona Grey lakering, store kromfælge og et valg af meget clean kofangerer.

En af tingene som Heidi rigtig godt kan lide, er hendes døre. De kan nemlig noget helt specielt.
“Man kan nemlig dreje mine spejle, så åbner dørene. Det er super smart, hvis man fx er løbet tør for strøm og skal åbne bilen.” Heidi understreger dog, at der er taget højde for at det ikke altid kan gøres, så ubudne gæster skulle kunne komme ind i bilen. Derudover kan hun godt lide sin bagklap, der i stedet for at åbne normalt op, åbner lodret op i luften. Det er nemlig ikke set før i Danmark.
“Jeg er glad for nogle ting der ikke er set før i Danmark. Deriblandt min bagklap og spejle. Men ud over det har bilen også læder i inderskærmene, på forvangerne og i hjulkasserne.” , fortsætter hun.

Se Heidi’s smarte spejle i videoen

I kabinen er alt pakket ind i elfenbens farvet læder. Det gælder forsæderne, bagsædet, midterkonsollen, gearmancheten, midterarmlæn, indstigningslisterne, undersiden af indstrumentbordet og dørenes sidebeklædninger. I motorrummet lægger en 1.8-turbo motor på 150 hestekræfter. Indsugningsmanifolden, generatoren og spændebåndet er blevet forkromet mens alle skruerne er udskiftet med poleret rustfrie skruer. En hjemmelavet motorafdækning er der også blevet plads til, som er beklædt i læder.

Interview: Heidi Blum og hendes Audi A3, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Interview: Heidi Blum og hendes Audi A3, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

I bagagerummet er der blevet lavet et anlæg, der i mine øjne er ren kunst. Her er placeret to stk Genesis 4-kanals forstærkere og to stk Ground Zero subwoofere, som er kommet ind i en kasse med en form der går ud i to spidser. Det er kreds for øjet at kigge på, og matcher perfekt bilens øvrige kabine og design.

Læs mange flere historier fra Scandinavian Custom Show 2010 her – og se alle de frække babes her!

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.