fbpx

Hamann pynter på BMW 5-serie M-Sport

Hamann-Motorsport præsenterede i midten af 2010 deres designmæssige fortolkning af den nye BMW 5-serie. Nu udvides repertoiret til også at omfatte modeller med den fabriksmonterede M-Sport pakke.

Hamann pynter på BMW 5-serie M-Sport, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Det er først og fremmest aerodynamikken, Hamann har arbejdet med, så nye komponenter er kommet til, og de enten erstatter eller komplimenterer de i forvejen monterede M-dele. Blandt andet er downforce øget, i kraft af mere markante og lavere frontskørter. Derudover er bagkofangeren blevet lettere revideret, og der er gjort plads til fire afgangsrør. Hækvinge, tagspoiler og sideskørter er ligeledes på programmet.

Hamann pynter på BMW 5-serie M-Sport, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Men det stopper selvfølgelig ikke der. Et sæt passende alufælge skal der også til, og det kan du for eksempel få i form af Anniversay Evo-modellen, en ultra-let sølvfarvet fælg på 21″, som står på 255/30 dæk foran og 295/25 bagtil. Samtidig sænker Hamann undervognen med 35mm og øger derved den ellers i forvejen sportslige udstråling.

Hamann pynter på BMW 5-serie M-Sport, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

I kabinen er kulfiber kodeordet, og kulfiber-delene kan fås i et væld af forskellige farver. Nede ved fødderne sidder et sæt pedaler i enten sort eller sølv aluminium, alt afhængig af hvad kunden ønsker, og gulvmåtterne er som prikken over i’et påsyet bagmændene, Hamanns, logo.

Find ud af mere om hvad Hamann har at tilbyde på http://www.hamann-motorsport.com/.

[nggallery id=309]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.