Hamann pynter på BMW 5-serie M-Sport

Hamann-Motorsport præsenterede i midten af 2010 deres designmæssige fortolkning af den nye BMW 5-serie. Nu udvides repertoiret til også at omfatte modeller med den fabriksmonterede M-Sport pakke.

Det er først og fremmest aerodynamikken, Hamann har arbejdet med, så nye komponenter er kommet til, og de enten erstatter eller komplimenterer de i forvejen monterede M-dele. Blandt andet er downforce øget, i kraft af mere markante og lavere frontskørter. Derudover er bagkofangeren blevet lettere revideret, og der er gjort plads til fire afgangsrør. Hækvinge, tagspoiler og sideskørter er ligeledes på programmet.

Men det stopper selvfølgelig ikke der. Et sæt passende alufælge skal der også til, og det kan du for eksempel få i form af Anniversay Evo-modellen, en ultra-let sølvfarvet fælg på 21″, som står på 255/30 dæk foran og 295/25 bagtil. Samtidig sænker Hamann undervognen med 35mm og øger derved den ellers i forvejen sportslige udstråling.

I kabinen er kulfiber kodeordet, og kulfiber-delene kan fås i et væld af forskellige farver. Nede ved fødderne sidder et sæt pedaler i enten sort eller sølv aluminium, alt afhængig af hvad kunden ønsker, og gulvmåtterne er som prikken over i’et påsyet bagmændene, Hamanns, logo.

Find ud af mere om hvad Hamann har at tilbyde på http://www.hamann-motorsport.com/.

[nggallery id=309]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!