fbpx

Gumball 3000: Tidsplanen for København

Gumball 3000: Tidsplanen for København, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Gumball3000 i København

I øjeblikket er alle deltagerne samlet på forskellige hoteller i København. Alle bilerne skulle være ankommet, så mens at foliedrengene putter stickers på bilerne et hemmeligt sted i København, spiser alle kendisserne brunch på hotellerne, inden det hele går i gang.

 

Er du i tvivl om hvor de forskellige ting foregår? Så tag et kig med her.

 

LÆS OGSÅ: Se de første biler fra Gumball3000 her!

 

Intet før søndag

Vi har fået afvide, at der nærmest intet sker, før søndag. Planen er, at bilerne i løbet af lørdag vil blive sat op på Vester Voldgade i et afspærret område (tjek vores Facebook page), hvor de vil holde hele dagen. Der er ikke noget fast tidspunkt for, hvornår at bilerne ankommer – de kommer løbende.

 

Omkring 20:00-20:30, vil der være en fest i Operaen på Holmen i København. En VIP fest for alle deltagerne, som nok varer til sent på natten.

 

VIDEO: Gumball bilerne er landet

 

Søndag er afgang

Oprindeligt er planen, at bilerne skal sendes afsted fra klokken 07:00-11:00. Men i følge pressekontakten fra Gumball3000, kan festen om lørdagen godt trække ud, hvorfor bilerne formentlig ikke bliver sendt afsted før omkring klokken tidligst klokken 10:00. Så hvis du har planer om at stille dig på en broen over motorvejen ved Kastrup Lufthavn, så skal du nok tage et par liter vand med og noget solcreme.

 

FØLG MED PÅ VORES FACEBOOK OG WEBSITE

Vi vil så godt som muligt opdatere jer, både via vores site og via Facebook. Så husk at like os med det samme, så du hele tiden er opdateret!

 

[nggallery id=594]

 

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.