fbpx

Gumball Rally rammer Tivoli i København!

Hold ind til højre og lad færdselspolitiet gå på overarbejde. Denne sommer bliver nemlig noget helt for sig, når over 100 af verdens vildeste biler rammer den gamle have i København. Der er tale om Gumball Rally, der for anden gang rammer København med et brag, denne gang med koncerter, fester og en fed udstilling i den gamle have.

Gumball Rally rammer Tivoli i København!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Det er søndag den 2 maj, at bilerne og showet rammer hovedstaden, og udstiller de mange biler i Tivoli i København. Der bringes en særdeles speciel udstilling til byen denne dag, når kendte superstjerner flasher deres biler for store dele af verden. For Gumball Rallyet er som bekendt noget der foregår over fartgrænserne, på motorvejene og igennem mange lande.

Kendte mennesker som Baywatch kendissen David Hasselhoff, rapperen Xzibit, skateboard stjernen Tony Hawk og MTV drengene Pritchard og Joycey fra Dirty Sanchez vil være lidt af de 250 festglade superstjerner i flokken. Der er dømt vild fest i byen, høje fartbøder (hvis politiets nye VW Passat’er kan følge med) og biler for millioner.

Gumball har altid været noget for sig, og blev startet af manden bag ved navn Maximillion Cooper. Han valgte at invitere 50 venner til en 3000-miles lang fest rundt om i Europa, og bragte filmstjerner, musikkere, modeller og sportsfolk med ind i det. Ti år senere voksede festen sig så stor, at millioner af mennesker verden over fik kendskab til rallyet, og endnu flere personer har valgt at deltage i denne kæmpe fest lige siden. Tidligere deltagere har været playboyen Hugh Hefner, supermodellen Jodie Kidd, Jackass drengene Johnny Knoxville, Bam Margera og Ryan Dunn, rapperen Snoop Dogg og mange flere.

For et par år siden passerede rallyet Danmark. Dog var det ikke lige så stort som det bliver i år. Så kom ud af huset og grib chancen for at opleve når Gumball Rally 2010 for anden gang drøner igennem vort yndige land.

Se traileren fra 2009:

Gumball Rally rammer Tivoli i København!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.