Gumball 3000: Ruten for 2011

Nu er ruten for næste års Gumball 3000 rally endelig offentliggjort.

Løbet for de rige og berømte gjorde sig specielt bemærket i 2010 da løbet passerede Danmark med destination i København. Tusindevis af folk ventede op mod en hel dag på at få et glimt af nogle af verdenens største og hurtigste superbiler, da de passerede Jylland, Fyn og Sjælland den første maj i år.

Gumball 3000: Ruten for 2011, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Gumball 3000 passerede Danmark og København i 2010 - på billedet ses den hurtige og meget dyre Mercedes SLR McLaren, indregistreret i Dubai

Næste års løb, det 12. i rækken, går desværre ikke igennem Danmark. Det er kun sket to gange i historien. Gumball 3000 starter som altid i London og har sin sidste mållinje i Istanbul i Tyrkiet. Undervejs kommer de mange superstjerne, kendisser og rige sheiker fra Mellemøsten forbi både Paris i Frankrig, Barcelona i Spanien, Monaco, Venedig i Italien og Beograd i Serbien.

Gumball 3000: Ruten for 2011, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Løbet starter i den første weekend i maj måned, 2011. Ønsker du selv at deltage er dette også muligt for kun £25.000 – og så skal du selv medbringe din sportsvogn.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!