fbpx

Gumball 3000: Galleri fra søndagen

 

 

Regnfuld søndag i København

gumball 2013

Søndagen i København startede overskyet, men blev hurtigt til kraftig regn netop som løbet skulle sættes i gang. Det endte med, at starten derfor blev udsat i flere minutter, mens både fotografer, kendisser og ikke mindst det store publikum som var mødt op, blev rigtig godt og grundigt våde.

 

Traditionen tro stod David Hasselhoff og satte løbet i gang, og bil efter bil blev sendt ud i gaderne i København, som var blevet en stor blanding af løbere og superbiler.

 

Gumball feltet fortsatte fra København til Ängelholm, hvor deltagerne skulle opleve Koenigsegg fabrikken hvorefter turen fortsatte videre ud i Europa inden den slutter i Monaco.

 

Du kan se oversigten over vores andre artikler fra weekenden herunder:

 

LÆS OGSÅ: Galleri: P-kælder og startområde

LÆS OGSÅ: Tidsplanen for København

LÆS OGSÅ: Her er de første Gumball biler

LÆS OGSÅ: VIDEO med de første Gumball biler!

LÆS OGSÅ: Unik Gumball bil landet i Danmark!

LÆS OGSÅ:
Nu kan du tjekke om bilen er stjålet

Du kan følge et af de danske teams, Ekstra Bladet Biler, som deltager i Rallyet i år.

 

Hvad er Gumball 3000?

– Gumball 3000 bliver betegnet som et rally og ikke et race, hvilket betyder, at det ikke gælder om at komme først.

– I stedet kan man vinde hovedpræmien, som kaldes ’The Spirit of Gumball’. Trofæet bliver givet til det hold, som er mest unikt, udviser den største eventyrlyst og samtidig også går den ekstra meter for at nå i mål.

– Udover dén er der blandt andet også priser for bedste navigatør, dårligste opførsel og bedste bagsædepassager.

– Løbet er blevet kørt hvert år siden 1999, og det eneste, der ligger fast, er, at ruten skal være på 3000 miles. Hvilke lande, turen går gennem, skifter fra år til år.

– Deltagergebyret svinger fra 25.000 pund til det tredobbelte afhængig af ruten, og om bilerne skal flyves fra et kontinent til et andet.

LÆS OGSÅ:
*FUNDET*: Har du set Jørgens Bobbel?

– Den høje pris gør, at Gumball 3000 tiltrækker nogle af verdens rigeste folk.

– I 2007 kørte en Gumball-deltager frontalt sammen med en anden bilist i Makedonien. Bilisten og hans passager døde, og løbsdeltagerne flygtede fra stedet. Efter episoden blev resten af løbet aflyst.

– I år går ruten fra København til Monaco gennem Stockholm, Helsinki, St. Petersborg, Talinn, Riga, Warszawa, Wien og Verona i Italien

 

[nggallery id=592]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.