fbpx

Guide til Essen Motor Show 2012

Vi synes alle skal til Essen Motor Show og her kan du se hvordan vores tur planlægges

 

Guide til Essen Motor Show 2012, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Der er mange måde at planlægge en tur til en af årets fedeste bilmesser. Vi har, over de sidste par år, fundet vores måde at gøre det på. Den vil vi gerne fortælle dig om. Du kan bruge dette til inspirration til at komme af sted hvis du har lyst. Du må også meget gerne bruge kommentar feltet herunder til at komme med andre gode ideer. Læs med og få en fed tur til Essen Motor Show.

 

Transporten

Mange af vores skribenter råder over deres egne biler, men når vi skal til Essen lejer vi en bil. Vi har de sidste par år mødtes ved Europcar i Flensborg hvor vi har lejet en bil der kan rumme os alle sammen og ikke mindst alt vores grej. Vi har erfaret at der er penge at spare for os ved at leje bilen i Tyskland idet, det ofter er med fri kilometer. I år har vi som sidste år lejet en VW Multivan. Den kan rumme de 5 mand der tager med, samt alt det kameraudstyr vi bruger på sådan en weekend. Prisen for 3 dages leje med fri kilometer ligger omkring 1800 kroner. Hertil kommer brænstof forbrug. Vores erfaring er at man med 1000 kroner kommer meget langt. Det er naturligvis afhængigt af hvor meget man vil kører rundt i Essen, da byen også har meget at byde på når messen er lukket om aftenen.

En anden mulighed, som vi også tidligere har benytten, er muligheden for at leje en lidt sjovere bil. Både Europcar og Sixt har i tyskland biler som er lidt sjovere end dem vi selv kører i til hverdag. Her er dog ofte en aldersbegrænsning på hvem der kan leje disse biler.

 

Overnatning

Selvom vi har lejet en mindre bus, vil vi ikke bruge den til at sove i. Heldigvis er der i Essen rigtig mange lækre hoteller til ganske overkommelige priser. Bruger man søgemaskiner som monondo eller hotels.com er der nogle gode tilbud at benytte sig af. Hvis man er ude i god tid kan man komme til at overnatte rigtig billigt i og omkring Essen. Vi har valgt at kombinere de gode tilbud med det udvalg Essen har af lækre hoteller. 4 stjernet hotel i Centrum af byen fredag til søndag, her betaler vi cirka 500 kroner pr. bagdel.

I skrivende stund er hotellerne i centrum ved at være fuldt booket, men der er stadig masser af gode tilbud lidt længere ude fra bymidten. Alternativt er der en rigtig god infrastruktur i området, så man kan med fordel vælge hoteller der ligger længere væk.

 

Entré og parkering

Indgangsbilletten koster 120,-, men er man en flok kan man med fordel købe en gruppe billet. Denne billet går under navnet Ticket4You og skal købes på forhånd via essenmotorshow.de. Billetten giver adgang for 4 personer og parkering af 1 bil. Ticket4You koster 430,- og giver altså en besparelse på 120,- idet parkering koster 60,-.

 

[nggallery id=679]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.