fbpx

Grand Theft Auto V sælger stort – 14 mio kopier på første dag!

Producenterne bag det nye Grand Theft Auto 5, sælger 14 millioner eksemplarer alene på første dag

Grand Theft Auto V sælger stort – 14 mio kopier på første dag!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Det længe ventede spil Grand Theft Auto V, som kom på markedet i sidste uge, har i følge kilder solgt et sted mellem 13 og 14 millioner kopier alene på den første udgivelsesdag. Det giver producenterne bag spillet, en indtjening på intet mindre end 800 millioner dollars!

Selvom spillet tog producenterne fem år at producere, og ikke mindre end 250 millioner dollars at udvikle, tog det let rekorden fra Call of Duty: Black Ops II, som gav sine producenter en indtjening på 500 mio dollars den første dag.

For at sætte det her i perspektiv, så tjente filmen “Fast and Furious 6” 780 millioner dollars. Men det tog filmen hele sommeren, at tjene denne mængde.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.