Grand Theft Auto V sælger stort – 14 mio kopier på første dag!

Producenterne bag det nye Grand Theft Auto 5, sælger 14 millioner eksemplarer alene på første dag

Grand Theft Auto V sælger stort – 14 mio kopier på første dag!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Det længe ventede spil Grand Theft Auto V, som kom på markedet i sidste uge, har i følge kilder solgt et sted mellem 13 og 14 millioner kopier alene på den første udgivelsesdag. Det giver producenterne bag spillet, en indtjening på intet mindre end 800 millioner dollars!

Selvom spillet tog producenterne fem år at producere, og ikke mindre end 250 millioner dollars at udvikle, tog det let rekorden fra Call of Duty: Black Ops II, som gav sine producenter en indtjening på 500 mio dollars den første dag.

For at sætte det her i perspektiv, så tjente filmen “Fast and Furious 6” 780 millioner dollars. Men det tog filmen hele sommeren, at tjene denne mængde.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!