fbpx

Gratis benzin på tirsdag!

På tirsdag uddeler Shell igen gratis benzin i en time et sted i Danmark. Det sker for at markere, at danske bilister nu har sparet 420.000 liter benzin siden Shell lancerede sit nye brændstof Shell FuelSave Blyfri 95.

Gratis benzin på tirsdag!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og BiltestsTirsdag den 25. maj har danske bilister sparet 420.000 liter benzin hos Shell siden lanceringen af Shell FuelSave Blyfri 95. For at markere denne milepæl uddeler Shell endnu en omgang gratis benzin på en af sine 330 servicestationer et sted i Danmark. Hvilken Shell servicestation, der denne gang lægger forplads og standere til en lokal folkefest, bliver offentliggjort tirsdag formiddag den 25. maj.

Sidste gang det skete var 5. maj. Her fik mere end 220 bilister i Odense glæde af en gratis optankning og tips til at køre længere på literen. Den dag uddelte Shell næsten 6.000 liter benzin til de heldige bilister.
Shell FuelSave Blyfri 95 kom på markedet den 28. april og giver en besparelse på en liter per optankning. Interesserede kan følge med i spareregnestykket på www.Shell.dk, hvor en tæller løbende registrerer bilisternes samlede besparelse.

 

 

Shell FuelSave Blyfri 95 er vores nye 95 oktan. Det er den første benzin, som er udviklet til at give flere kilometer på literen og dermed give bilister bedre brændstoføkonomi. Shell FuelSave giver en besparelse på, hvad der svarer til en liter per optankning eller over 20 øre per liter. Vi ønsker at engagere vores kunder i at spare på benzinen og samtidig skabe yderligere opmærksomhed om vores nye produkt. Derfor giver vi nu igen heldige bilister muligheden for at prøve Shell FuelSave Blyfri 95 ganske gratis,” siger Regitze Reeh, kommunikationschef i Dansk Shell.

En undersøgelse, som Shell offentliggjorde i sidste uge, viser bl.a., at 77 procent af danskerne mener, at brændstofbesparelser er en vigtig måde at spare penge på. Undersøgelsen viste dog også, at 62 procent ikke sparer på brændstoffet i dag, og at 45 procent af de danske bilister ikke ved, hvor meget de kan spare ved at køre mere økonomisk. Imidlertid er interessen for at lære mere om brændstofbesparelse stor. Hele 74 procent af danskerne vil således gerne have mere information om emnet.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.