fbpx

Gratis benzin hos Shell endnu engang

Gratis benzin hos Shell endnu engang, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og BiltestsFor omtrent to uger siden fejrede Shell, at de nu havde sparet de danske billister for hele 140.000 liter benzin ved hjælp af den nye Shell FuelSave 95 oktan blyfri benzin. En ny type benzin, der kan sparer de danske billister op til 1 liter benzin på en tankfuld – eller hvad der også svarer til en besparelse på 20 øre pr liter benzin. Denne milepæl blev fejret med en times gratis benzin på en udvalgt tankstation i Danmark, hvor valget faldt på Odense. Dette gav store køer i og omkring tankstationen på Svendborgvej i Odense, hvor 205 billister nåede at tanke brændstof for hvad der svarede til 60.000 kroners benzin.

Nu er tiden igen ved at nærme sig til endnu en fejring, eftersom Shell nu næsten har sparet de danske billister for 420.000 liter benzin! Ifølge Shell skal dette selvfølgelig også fejres på samme måde som før, og der vil derfor indenfor de nærmeste dage være én times gratis benzin et sted i Danmark. Hvilken tankstation vides endnu ikke, så hold øje med din lokale Shell-servicestation – det kunne være den der holder udsalg på brændstof?

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.