fbpx

Gran Turismo får stor 608 mb patch

Så er den første patch klar til Gran Turismo 5. Den indeholder en række nye fede funktioner, og er klar til at blive hentet. Vi håber ikke du stadigvæk kører på 56k modem.

Gran Turismo får stor 608 mb patch, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Er du klar til at spille Gran Turismo 5 idag? Så skal du lige forberede dig på et hente denne patch først. Polyphony Digital har udgivet denne patch, der frigiver en lang række nye funktioner til den nye bilsimulator for Playstation 3. Filen fylder hele 608 megabyte!

De nye funktioner er:
Seasonal Events: Nye racingevents der tillader GT5 spillere at dyste mod hinanden om at vinde Rewards point og experience points. “Leader boards” vil vise dig hvor du står henne på ranglisten i forhold til resten af verden.

-Online Car Dealer: En ny handlemulighed der vil have sit fokus på populære biler og ældre brugte biler. Her vil du blandt andet finde originale JDM Honda Civic’s, Subaru 360 og lignede fede biler.

-Online Race Rewards and Experience: Lige som det lyder – det tilføjer rewards og experience points til din konto ved vundet online race.

-Mekanisk skade: Dette var lavet muligt for online race men er nu også muligt hvis du spiller for dig selv.

-HUD: Du kan slå “HUD Display” fra for at få en full-screen vinkel på gamet

-Forbedret Rewards: Belønningerne for nogle udvalgte løb, som AMG Driving Experience er blevet forøget.

Hvad der mere er i updateringen må tiden vise når de mange spillere begynder at skrive om det rundt om på div fora, men man kan vist godt kalde det en tidlig julegave til de mange GT5 fans.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

En kommentar

  1. Så er de 1 skridt nærmere Forza 😉
    Så tæt på, og dog .. Så langt væk fra ..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.