fbpx

Gran Turismo 5 nu i butikkerne

Efter flere års venten er det i dag at Gran Turismo 5 kommer i butikkerne. Men dem som ikke kunne vente havde allerede muligheden for at købe det i butikkerne i går. Pro-Street.dk har spillet hele natten for at give dig en anmeldelse.

Gran Turismo 5 nu i butikkerne, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Har du også fulgt med på nettet for at finde ud af hvornår du kunne komme i gang med det nyeste Gran Turismo, er du sikkert også en af dem som syntes at vente tiden har været lige lang nok. Men nu er spillet her. GT5 har officiel lancering i dag den 24. november 2010. Pro-Street.dk havde dog allerede muligheden for at få fat i spillet i går.

Med 1031 bil modeller og ca. 70 baner har du ingen grund til at gå uden for en dør det næste lange stykke tid. Mercedes Benz SLS AMG, Chevrolet Corvette ZR1BMW 135i Coupe eller Honda CR-X del Sol er blot et lille udvalg af de mange modeller der er at vælge imellem. Et andet tiltag er drift.
Der erskabt en hel drift serie så du kan tune bilerne til at deltage i de mange drift events. Andre nyheder er Go Kart og NASCAR, som giver endnu mere indhold til GT5. Dertil er der som man kender rally, track day, LeMans eller normal race. Top Gear har dog også fået klemt deres navn ind i GT5, hvilket betyder at du har muligheden for at kører i de mange biler på Top Gear’s test track.

LÆS OGSÅ:
EFTERLYSNING: Volkswagen Up! GTI fra Roskilde savnes

Gran Turismo 5 nu i butikkerne, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og BiltestsGran Turismo 5 nu i butikkerne, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Efter godt et døgn med spillet er vores mening klart at hvis man har en PlayStation 3, skal man også have GT5. Hvis man har spillet de tidligere udgaver, står man allerede i køen til spillet. Men når dette er sagt skal man heller ikke gøre det vildere end det er. Det er stadig et fantastisk og realistisk spil, men det minder meget om GT4. Blot med lidt nye baner, biler og små tiltag. Grafikken er dog udviklet meget og det er også dét, som kommer til at sælge GT5.

Som vi skrev om for lang tid siden, er der blevet brugt meget tid på bilerne, for eksempel udviklingen af Mercedes Benz SLS AMG, som vi skrev om. Pro-Street.dk er slet ikke færdig med at spille GT5 endnu og regner heller ikke med at blive det foreløbigt.

Har du ikke forudbestilt eller købt spillet kan du tage ned til din lokale spille forhandler og købe GT5 for 549,- kr.

LÆS OGSÅ:
To Lamborghini Aventador LP700-4 reklamer du skal se

Gran Turismo 5-biloversigt

Gran Turismo 5-baneoversigt

Gran Turismo 5 – Movie Trailer

 

Gran Turismo 5 – Ferrari F40 GamePlay

Se flere film på Gran Turismo5

 

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.