fbpx

Golf GTI har 35 års jubilæum – fejres med specialmodel

Traditionen tro markerer VW et jubilæumsår for deres Golf GTI med introduktionen af en jubilæumsmodel, som får betegnelsen ‘Edition 35’ og lidt ekstra kræfter.

Golf GTI har 35 års jubilæum – fejres med specialmodel, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

I dag er det 35 siden, at den første Volkswagen Golf GTI kom på markedet. Og det skal naturligvis fejres på behørig vis. Derfor lancerer VW en jubilæumsmodel med udgangspunkt i den nuværende Golf GTI. Navnet bliver ikke overraskende ‘Edition 35’.

Det er jo en specialmodel, og derfor skiller Golf GTI ‘Edition 35′ sig også lidt ud fra standartversionen. Først og fremmest i kraft af en effektforøgelse, så den 2-liters turbomotor yder 235 hk i stedet for de normale 210. Men også rent kosmetisk har den sine egne kendetegn. Frontkofangeren er blevet lettere modificeret, der er kommet nye fælge på, og tallet ’35’ er påsyet sæderne, ligesom det også pryder de specielle indstigningslister.

Verdenspremieren finder sted i forbindelse med det kæmpestore årlige GTI-træf ved Wörthersee i Østrig den 1. til 4. juni, side om side med tidligere jubilæumsmodeller af Golf GTI som ‘Edition 20’ og ‘Edition 30’. I Tyskland bliver prisen 30.425 euro, hvilket tilsvarer rundt regnet 230.000 danske kroner.

[nggallery id=369]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.