fbpx

Gi´en Volkswagen!

Du kan lige nu forære en Volkswagen væk i hele tre år, til ham du holder af, eller til hende du synes, virkelig er værdigt trængende. Du bestemmer hvem, der har fortjent en Volkswagen.

Gi´en Volkswagen!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det ikke.
Gode gerninger kan som bekendt ikke gøres for ofte. Nu er det blevet lidt lettere at gøre godt.

With a little help from my friends
I al sin enkelthed går opgaven ud på, at du via din Facebook-profil nominerer en ven, en svigermor eller hvem som helst, du synes har gjort sig fortjent til en Volkswagen. Så gi´r vi en Polo, en Golf eller en Passat gratis i hele 3 år.
Sådan gør du
Gå ind på Volkswagens hjemmeside: http://www.volkswagen.dk/facebook, så er du allerede godt i gang og bliver guidet igennem processen.
Gi´en Volkswagen!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Du kan nominere dine facebook-venner frem til d. 19. september. Men husk at skrive en god begrundelse for, hvorfor netop din ven fortjener en Volkswagen. Du kan nominere et ubegrænset antal facebook-venner. Herefter følger en afstemningsfase, der varer fra d. 21. september og frem til d. 10. november. I denne periode kan du dagligt stemme på netop den nominering, du synes er den bedste, sjoveste eller mest trængende.
Blandt de 5 nomineringer med flest stemmer, vælger vi vinderen af en ny Volkswagen i 3 år. Det sker d. 13. Oktober.
Alle nomineringer oprettet inden d. 1. September deltager desuden i lodtrækningen om 25 Garmin Nüvi 3790t navigationsanlæg.

Gi´en Volkswagen!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Nominer en ven på Facebook:
http://www.volkswagen.dk/facebook

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.