fbpx

Gemballa lukker og slukker

Så er det officielt! Gemballa har lukket og slukket. Den tyske tuner, der tidligere havde hjemme i Leonberg, har afsluttet sin produktion efter 30 års aktivitet.

Gemballa lukker og slukker, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Gemballa var en af de største specialister inden for biltuning med speciale i Porscher, og var kendt for projekter som MIG-U1, Mirage GT, Tornado 750 GTS, Avalanche GTR 800 EVO-R og Avalanche 600 GT2 EVO, der med andre ord blandt andet også omfattede en Ferrari Enzo med 700 hestekræfter. Gemballa havde 40 ansatte og en lang række forhandlere rundt om i verden, både i Europa, Mellem Østen, Rusland og USA.

Gemballa lukker og slukker, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Historien melder ikke om en direkte årsag for lukningen, men man skulle have mistet kontakten til den 54-årige ejer, Owe Gemballa, efter et ‘uheld’ i midten af februar i år. Under en telefonsamtale med sin søn, bedte Owe om at få overført et stort beløb af sin familie, som et resultat af et ‘uheld’. Det tyske politi efterforsker stadigvæk sagen.
Kilde: Autobild.de

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.