fbpx

Gatebil i Norge: Vilde videoer!

Hvis du er en rigtig bilfan, men aldrig har hørt om Gatebil arrangementerne i Norge, så er du helt klart gået glip af noget vigtigt. Hvert år arrangeres der vilde events på racerbaner i Norge, og hvor vildt det går for sig, kan du se i disse videoklip.

Gatebil i Norge: Vilde videoer!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Netop som man skulle tro, at mediestormen på nettet var ovre, med videoklip, billeder og andet fra de vilde bilevents, Gatebil, i Norge, kommer der endnu en video på nettet.
Det er drengene fra Drift Monkey, der her har skruet en fantastisk video sammen fra det vilde bilarrangement, der fandt sted på racerbanen Gudskogen den 8-10 juli 2011. Her kunne man traditionen tro se ikke blot Norges vildeste bilprojekter, men hele nordens sindsyge bilprojekter, blive fyret max af på banen. Drift er altid i højsædet, og op til flere gange ses ældre Audi modeller med firehjulstræk, indtage svingene med 90 graders vinkler, mens røgen står ud af alle skærmkasserne og motoren brøler mens turboen hyler.

Første video er som sagt fra Drift Monkey, der har skruet en fantastisk video sammen fra Gatebil i Rudskogen 2011, på over 5 minutter. Enjoy!
[vimeo]26778138[/vimeo]

En anden fyr ved navn Marius Heslekaug, har bikset en video sammen fra Gatebil arrangementet på Våler banen. Filmen varer lige lidt over 3 minutter, og giver dig et indblik i hvordan det går til på dén bane.
[vimeo]25689483[/vimeo]

Starstruck – A movie about friendship
Fotografen Sebastian Larsson fortæller, at mødet med eventet på Rudskogen, var et af de bedste oplevelser i hans liv. Her mødte han nogle af verdens bedste driftere, fotografer, mekanikkere og andre fantastiske personer. Hans video viser også en masse biler der drifter, men et par piger uden ret meget tøj på, er der også blevet plads til. Så det kan du jo lige kigge nærmere på, når du ser denne video.
[vimeo]26327190[/vimeo] 

Lidt om Gatebil i Norge
Firmaet Gatebil fra Norge, er lidt som vi kender det i Danmark, med Vmax. I Norge udgives der et tuningsmagasin, som hedder Gatebil Magazine hvor de vildeste biler fra Norge bliver vist frem. Derudover arrangerer de flere gange om året, vilde bilarrangementer på forskellige racerbaner i Norge.

Hvert år besøges arrangementerne af flere tusinde, og det er ikke kun norske bilfans der tager hertil. Flere danskere er også blandt de mange besøgende, men også folk fra det meste af Europa, slår vejen forbi. Hvert år afholdes det største af arrangementerne, på racerbanen Rudskogen. Her er der både banekørsel (trackday), drifting (som går vildt for sig – se bare videoerne ovenfor) samt der findes et større udstillingsområde med vilde ombyggede biler.

Folk fra Danmark, som har været afsted, har alle en klar holdning om dette event. “Det er det fedeste!”. Det beskrives lidt som Danmarks Hurtigste Bil (DHB), men dog meget federe på alle punkter. Ofte ender det med, at blive en tradition for de fleste, så de hvert år er afsted til arrangementerne.
Kan du ikke vente til næste år, så kommer der endnu et arrangement i år. Det sker 9-11 september 2011, på Rudskogen. Her vil både være udstilling, banekørsel, drifting, timeattack, stande og meget andet. Vejledning og mere information, kan findes på deres egen hjemmeside – www.Gatebil.no. For mere information om dette sidste arrangement, klik da ind her.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.