fbpx

Galleri: Se den nye Audi RS6 Avant

Audi RS6 Avant er tilbage

Audi er klar med den nye Audi RS4 Avant til foråret 2013. Men har du behov for mere plads, så er den ultimative familie Audi nu tilbage. Audi RS6 Avant er snart klar til produktion og lancering i løbet af det næste år. Men tiderne har ændret sig siden den sidste Audi RS6 Avant forlod fabrikken. Du sidder allerde og tænker det, “Downsizing”!

 

Den nye Audi RS6 Avant vil blive udstyret med en 4,0 TFSI V8 motor med 560 HK og 700 NM. Det lyder ikke af meget. Slet ikke med tankerne tilbage på den gode gamle V10 motor. Men vægten gør at du kommer fra 0-100 km/t på blot 3,9 sekunder. Dertil er den “lille” V8 motor udstyret med Audis “Cylinder On Demand” tekonologi. Dette betyder at den nye Audi RS6 Avant lukker ned for fire cylinder, hvis der ikke er behov for dem.

 

Det er endnu begrænset med information om den nye Audi RS6 Avant. Dette skyldes at modellen endnu ikke er klar til produktion og heller ikke typegodkendt endnu. Den danske pris på Audi RS6 Avant er derfor endnu ukendt og det samme gælder dato for lancering.

 

Mens du venter på at Audi Danmark lancere den nye Audi RS6 Avant, kan du nyde billederne af den brutale familie stationcar.

[nggallery id=586]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.