fbpx

G-Power Typhoon SUV V10 med 900 hk!

Drengene bag tuningsfirmaet G-Power har bygget den hurtigste SUV i verden – Typhoon RS Ultimate V10, baseret på BMW’s X6M med 555 hestekræfter og V8!

Med platformen fra BMW’s egen X6M, har G-Power drengene formået at lave noget der er endnu vildere. De har nemlig taget den store 4.4-liters V8 fra X6M, og udskiftet den med en V10 fra den nuværende M5 og M6, hvilket er resulteret i en SUV med V10 og 900 hestekræfter!

Som skrevet før, har den store 4.4-liters V8 twin-turbo kværn en ydelse på hele 555 hestekræfter og 678 Nm. Men det er ikke nok for G-Power, som har udskiftet den med en 5.0-liters V10 fra den nuværende M5 og M6. Den har de så pumpet op til 5.5-liter og tilføjet nye stempler fra Mahle, nye plejlstænger, anden krumtap mm. De har også tilføjet ny kompressor, intercooler og ændret på motorstyringen. Med disse opgraderinger smider bilen nu hele 900 hestekræfter og 870Nm!

LÆS OGSÅ:
Se den nye Mercedes-Benz A45 AMG Edition 1

G-Power har droppet BMW’s egen sekstrins automatiske gearkasse samt xDrive firhjulstrækket, og erstattet det med en manuel sekstrins gearkasse.
Bæstet accelererer til 100 km/t på blot 4.2 sekunder, og rammer en topfart på 330 km/t.

Rent stylingsmæssigt har den vilde RS fået et nyt aggressivt skørtesæt, 23-tommer Silverstone RS fælge med højhastigheds Michelin dæk. I kabinen er der placeret fire individuelle kulfiber sportsæder, sportsrat, en masse kulfiber dele og et helt unikt armlæn i kulfiber.

Produktionen vil blive begrænset til 5 biler og prisen starter på 873.085 amerikanske dollars, eller 675.000 hvis man er til den europæriske valuta, Euro’en.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.