G-Power er klar med ny og sindsyg M5 Touring

De tyske tunere fra G-Power gør det igen. Nu viser de billeder og giver informationer om den vilde BMW M5 Touring, der drøner afsted med 360 km/t!

Hvis du drømmer om en vild stationcar, eller blot vil lave din i forvejen hurtige M5 Touring til at blive endnu vildere, så lad drengene fra G-Power rode lidt ved den.

Ud over en kabine der bliver fuldstændig ombygget med det fineste orange indtræk, helt fra bagagerummets bagdel til instrumentbordets paneler i læder og Alcantara, så lægger der noget af et monster under hjelmen.
Med deres nyeste bil på programmet, er her deres G-Power M5 Hurricane RS Touring, bygget på en E61 M5 Touring. I videoen nede under, kan du se bilen blæse derud af, på autobahn i Tyskland.

Den store 5.0-liters V10 motor er blevet pumpet op til hele 750 hestekræfter med tilsvarende 750 Nm. Det gør at denne sindsyge Touring, sprinter til 100 km/t på bare 4.5 sekunder. Topfarten på bilen er elektronisk begrænset til en record-opsætning på 360 km/t for denne stationcar.

Med denne hæftige maskine under hjelmen, har G-Power sørget for at du får sus i maven hele vejen op under acceleration. For tiden til 200 km/t klares på sølle 9.7 sekunder, mens 300 km/t rammes 26 sekunder efter start.
Mest af kræften kommer fra G-Power SK IIII RS blok, med hele to kompressorer. De er tilsluttet en vandkølet intercooler. Ud over dette, ændre G-Power også på stemplerne og  optimerer bilens motorstyring.

Til forskel fra den originale M5 Touring, er denne udstyret med et par 20-tommer G-Power Silverstone Diamond fælge med Michelin Pilot Sports dæk ud over, i størrelsen 255/35 ZR20 og 285/30 ZR 20. Undervognen er udskiftet med deres egen G5-RS undervogns kit der er justerbart i hårdheden og højden, plus at bremserne også stammer fra dem selv.

Prisen i Tyskland for alt dette, inkl den fulde læderkabine-pakke er på 288.000 Euro, uden danske afgifter.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker