fbpx

G-Power er klar med ny og sindsyg M5 Touring

De tyske tunere fra G-Power gør det igen. Nu viser de billeder og giver informationer om den vilde BMW M5 Touring, der drøner afsted med 360 km/t!

Hvis du drømmer om en vild stationcar, eller blot vil lave din i forvejen hurtige M5 Touring til at blive endnu vildere, så lad drengene fra G-Power rode lidt ved den.

Ud over en kabine der bliver fuldstændig ombygget med det fineste orange indtræk, helt fra bagagerummets bagdel til instrumentbordets paneler i læder og Alcantara, så lægger der noget af et monster under hjelmen.
Med deres nyeste bil på programmet, er her deres G-Power M5 Hurricane RS Touring, bygget på en E61 M5 Touring. I videoen nede under, kan du se bilen blæse derud af, på autobahn i Tyskland.

Den store 5.0-liters V10 motor er blevet pumpet op til hele 750 hestekræfter med tilsvarende 750 Nm. Det gør at denne sindsyge Touring, sprinter til 100 km/t på bare 4.5 sekunder. Topfarten på bilen er elektronisk begrænset til en record-opsætning på 360 km/t for denne stationcar.

LÆS OGSÅ:
One off Land Rover Defender i samarbejde med Paul Smith

Med denne hæftige maskine under hjelmen, har G-Power sørget for at du får sus i maven hele vejen op under acceleration. For tiden til 200 km/t klares på sølle 9.7 sekunder, mens 300 km/t rammes 26 sekunder efter start.
Mest af kræften kommer fra G-Power SK IIII RS blok, med hele to kompressorer. De er tilsluttet en vandkølet intercooler. Ud over dette, ændre G-Power også på stemplerne og  optimerer bilens motorstyring.

Til forskel fra den originale M5 Touring, er denne udstyret med et par 20-tommer G-Power Silverstone Diamond fælge med Michelin Pilot Sports dæk ud over, i størrelsen 255/35 ZR20 og 285/30 ZR 20. Undervognen er udskiftet med deres egen G5-RS undervogns kit der er justerbart i hårdheden og højden, plus at bremserne også stammer fra dem selv.

Prisen i Tyskland for alt dette, inkl den fulde læderkabine-pakke er på 288.000 Euro, uden danske afgifter.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.