Fotovognene bliver udskudt

Indtil efteråret

 

Fotovognene bliver udskudt, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Introduktionen af politiets mange nye fotovogne trækker ud. Over 100 nye fotovogne er købt, og de skulle have været på vejene allerede i slutningen af 2012. Men fordi det nye foto udstyr i vognene skal spille sammen med resten af teknikken, trækker det ud. Derfor kan man først forvente at se dem på vejene tidligst til september.

 

Teknikken der bruges i dag, er så gammeldags at næsten 30% af billederne må kasseres. Billederne tages nemlig på gamle filmkameraer, og derfor er der meget manuelt arbejde efterfølgende.

 

 

Nyt digitalt udstyr på vej
Udstyret som man har indkøbt, bliver digitalt. Men der skal også installeres et tilhørende administrations system, og de to systemer kan ikke sammen. Derfor trækker det ud i øjeblikket.

 

Fotovognen som er valgt, at de hidtil brugte VW Transportere. Den har været én af de 27 fotovogne, som man hidtil har anvendt her i landet. I vognparken som Rigspolitiet har i dag, findes der også Nissan Serena og Mercedes-Benz Vito.

 

Når de nye fotovogne langt om længe er klar, vil de i første omgang blive placeret på strækninger hvor der ofte sker ulykker. Det kan være ved skoler eller områder med vejarbejde.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!