Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Fotovognene bliver udskudt

Indtil efteråret

 

Fotovognene bliver udskudt, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Introduktionen af politiets mange nye fotovogne trækker ud. Over 100 nye fotovogne er købt, og de skulle have været på vejene allerede i slutningen af 2012. Men fordi det nye foto udstyr i vognene skal spille sammen med resten af teknikken, trækker det ud. Derfor kan man først forvente at se dem på vejene tidligst til september.

 

Teknikken der bruges i dag, er så gammeldags at næsten 30% af billederne må kasseres. Billederne tages nemlig på gamle filmkameraer, og derfor er der meget manuelt arbejde efterfølgende.

 

 

Nyt digitalt udstyr på vej
Udstyret som man har indkøbt, bliver digitalt. Men der skal også installeres et tilhørende administrations system, og de to systemer kan ikke sammen. Derfor trækker det ud i øjeblikket.

 

Fotovognen som er valgt, at de hidtil brugte VW Transportere. Den har været én af de 27 fotovogne, som man hidtil har anvendt her i landet. I vognparken som Rigspolitiet har i dag, findes der også Nissan Serena og Mercedes-Benz Vito.

 

Når de nye fotovogne langt om længe er klar, vil de i første omgang blive placeret på strækninger hvor der ofte sker ulykker. Det kan være ved skoler eller områder med vejarbejde.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.