fbpx

Forza Motorsport 4 demo ude nu!

Den længe ventede demo af det kommende Forza Motorsport 4 er ude nu. Hent den på Xbox Live hvis du er guld medlem.

Forza Motorsport 4 demo ude nu!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Den længe ventede demo af Forza Motorsport 4 blev udgivet idag. Demoen kan hentes på Xbox Live, hvis du er guld medlem. Demoen byder på lidt blandede muligheder af biler og en enkelt bane.

Når du åbner Forza Motorsport 4 demoen, så møder du en hovedmenu hvor to nye punkter er mulige at spille. Det ene er Quick Race mens det andet er noget nyt, som kaldes for Rivals.
Under Quick Race finder du tre biler. En gammel Mercury Cougar Eliminator fra 1970 med 250 hestekræfter og 597 Nm. Bilen har en 7,0-liters motor og baghjulstræk, hvilket gør den sjov til bagvognsudskridninger. Næste mulige bil, er en Subaru WRX STI Sedan fra 2011. Bilen er firehjulstrukket og har en 2,5-liters motor med 227 hestekræfter og et moment på 393 Nm. Bilen lægger godt i svingene og har en fed acceleration mens lyden er super fed. Sidste mulige bil i Quick Race er en Ferrari 458 Italia. Baghjulstræk, 4,5-liters V8 med 419 hestekræfter og 540 Nm.

Under Rivals er den bil til rådighed, som de fleste nok har ventet på. Nemlig 2011 BMW M5 F10. Rivals er en ny mulighed, for at kæmpe mod sine venner. Der kan køres i tre forskellige udgaver af Bernese Alps. Den første hedder Round the Mountain, hvor der skal køres på tid i en Pagani Zonda Cinque Roadster. Anden mulige er Blitz Pass, hvor der skal køres i BMW’en. Sidste mulighed er Alpine Rush, hvor der køres i en Ferrari 458 Italia, mens der er trafik på vejen.

Styringen er blevet anderledes
Glem alt hvad du ved om styringen fra Forza Motorsport 3. Handlingen i bilerne er nemlig blevet markant anderledes. Hvor du før havde en ret kontant og direkte følelse med bilerne, er det nye Forza Motorsport 4 en anelse langsommere i reaktionen, når først bilen kommer ud og skride fra side til side. Det gør, at blandt andet drifting, er noget der skal læres igen, næsten fra bunden. Opsætningen af knapperne er den samme, eneste forskel er den hvor du skifter kameravinkel. Det kan godt være lidt irriterende, da den gamle kameravinkel-knap er blevet til en “kig bagud knap”. Det kan dog ændres i Options.

Noget der er rigtig irriterende i Forza Motorsport 4, er musikken. Mens du kører med fuld fart, spilles der musik i baggrunden. Indtil videre har det ikke været muligt at finde et sted, hvor musikken kan skrues ned. Det er forhåbentlig kun noget, der ikke er muligt i demoen grundet begrænsningerne.
Forza Motorsport 4 demoen fylder 1,27 gb plads på din Xbox harddisk, hvilket ikke er ret meget for et spil idag. Grafikken er blevet betydeligt ændret, og langt flere detaljer er kommet med. Der er så meget nyt på grafiksiden, at det skal opleves. Hvad angår lyden, så er den mere virkelighedsnær end sin forgænger. Det er med til at styrke oplevelsen af spillet, for ægte bilfans som os.

LÆS OGSÅ: Forza Motorsport 4 – Se banerne og bilerne

Udkommer den 14 oktober
Spillet udkommer den 14/10, og kan i “Limited Collectors Edition” med en masse ekstra ting, bestilles hos Elgiganten for 444 kroner. Af personlige erfaringer vil jeg anbefale at købe denne udgave, da en lang række biler følger med fra starten. Disse biler vil højstsandsynligt være nogle, som du køber ved siden af alligevel hvis du ikke vælger at købe den store udgave med det samme.

[nggallery id=459]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.