fbpx

Første billeder af kommende Porsche 911!

Ups. Så kom de første billeder af den kommende Porsche 911 (991) ud på nettet. Du kan se den lige her

Første billeder af kommende Porsche 911!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Her er den langt om længe: Den nye Porsche 911 (991). Som næsten hver gang der kommer en ny 911, er der ikke sket meget på designet. Men det er også meningen, for at holde den klassisk i sit udseende. Af ting der dog er ændret, er de nye LED kørelys og de nydesignede luftindtag på fronten samt nogle smallere baglygter bagpå. Derudover er den nye 991 meget identisk med den allerede eksisterende 997.

LÆS OGSÅ: Spyshots af kommende Porsche 911 cabriolet og coupe!

De store ændringer er dog mere end bare udseende på ydersiden. For bilen er blevet længere end den nuværende 991 og har en sekscylindret motor gemt under hjælmen, bagpå. Udgangsmodellen i Carrera rækken er udstyret med en 3.4-liters motor med direkte indsprøjtning, som laver 350 hestekræfter. Den noget hurtigere Carrera S benytter også en direkte-indsprøjtnings motor, på 3.8 liter med 400 hestekræfter. Begge biler vil få en syv trins manuel gearkasse eller også har man som køber mulighed for at vælge den lynhurtige PDK-dobbeltkoblings gearkasse til sin bil.

Første billeder af kommende Porsche 911!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Første billeder af kommende Porsche 911!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

I kabinen er der brugt designdetaljer fra Panamera dog med en anden midterkonsol. Men ligesom med ydersiden af bilen, er der ikke ændret meget på bilens indre – men det er jo også helt fint!

I næste måned løber den internationale biludstilling i Frankfurt af stablen, hvor denne Porsche 911 (991) får sin debut. Vi tager til Frankfurt over to weekender, så vi har næsten med sikkerhed billeder med hjem af bilen, derfra.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

En kommentar

  1. Det er og bliver bare et af de smukkeste bildesigns nogensinde. Tak til Porsche for, at hverken vindtunneler eller modebølger har fået lov at ødelægge det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.