fbpx

Forsmag på ny Suzuki Swift Sport

I forbindelse med den 81. udgave af biludstillingen i Geneve præsenterer Suzuki en sportsudgave af den nye Swift, som indtil videre går under navnet ‘S-Concept’.

Forsmag på ny Suzuki Swift Sport, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Informationerne er stærkt begrænsede, men i dag offentliggjordes en illustration af, hvordan konceptet ser ud – og hvordan en kommende Suzuki Swift Sport nok også mere eller mindre kommer til at se ud.

Der har i hvert fald manglet en Sport-udgave, efter den nye generation af Swift kom på gaden i efteråret 2010. Illustrationen giver da også indtryk af en bil med mere maskuline og aggressive former, og med den tydelige hækspoiler som prikken over i’et.

Forvent en lidt stærkere motor end den hidtidige 1.6’er på 125 hk. Rygterne vil vide, at en turbo har fundet vej til motorrummet og giver den kommende Swift Sport mere bundtræk, hurtigere accelerationsevne og et pænere brændstofforbrug.

Dørene til Geneve Motor Show er åbne i perioden 3. til 13. marts.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.