Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Formel 1: Vettel utilfreds med tredjeplads

Formel 1: Vettel utilfreds med tredjeplads, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

I weekenden blev det 10. grand prix i Formel 1 sæsonen 2013 afholdt i Ungarn, og her endte det med at blive Mercedes køreren Lewis Hamilton, som løb af sted med sejren, selvom Red Bulls Sebastian Vettel før løbet havde favorit oddsene for at vinde.

 

I stedet måtte tyske Vettel nøjes med en tredjeplads ved racerløbet i Budapest bag Hamilton og Lotus køreren Kimi Räikkönen, og det er den forsvarende F1 mester ikke tilfreds med.

 

LÆS OGSÅ: Kom til bil-fest med Pro-Street.dk!

 

”Det var ikke det bedste løb. Det var en svær start, og da Lewis brød ind troede vi, vi kunne gøre det på den bløde måde,” udtalte Vettel ifølge Sky Sports efter løbet.

 

”Jeg fik ødelagt min forskærm (på bilen, red.), og det hjalp ikke. Jeg prøvede at hænge i og prøvede at kæmpe mig tilbage med Kimi.”

 

”Jeg ville gerne have at løbet havde været længere. Jeg kom tæt på, men jeg var ikke i den bedste position til at overtage føringen,” tilføjer 26-årige Vettel til slut.

 

Vettel er dog stadigvæk den førende kører for Formel 1 sæsonen 2013 med 172 point i bagagen, mens finske Kimi Räikkönen rangerer på en andenplads med 134 point. Hvis du vil spille på hvem der vinder hele Formel 1 sæsonen i år, kan du få odds forslag til det hos bet365.

[nggallery id=522]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.