fbpx

Formel 1: Vettel tager endnu en sejr!

Sebastian Vettel tager endnu en sejr foran Räikkönen og Grosjean på banen i Bahrain. Et fuldstændigt identisk podium som i 2012.

 

Formel 1: Vettel tager endnu en sejr!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Dagens løb i Bahrain har været noget af en følelsesmæssig op og ned tur for Ferrari-fans. Derimod en stor lettelse for Mercedes, Lotus og Red Bull fans!

Rosberg på en pole-position, der allerede på gårdagens pressekonference udtalte at han mente de ville have svært ved at følge med i toppen i dagens løb. Men han præsterede en flot start hvor han holdte Alonso og Vettel bag sig i noget tid.

Kampen mellem Alonso og Vettel forblev ikke længe da Alonso måtte i pit allerede 2 gange indenfor de første 10 omgange pga. en fejl i hans DRS-system.
Massa derimod var også i pit 2 gange pga. enten en dækfejl, eller en fejl i ophænget på højre baghjul. Dette kom da også til syne da bagtækket ”sprækkede” og derfor var ved at køre direkte på fælgen. Her var han heldig at det skete i sving 18 (sidste sving før start/mål langsiden), så han kunne køre i pit med det samme, i stedet for at køre stille en hel omgang og komme langt bagefter derved.

Det sjove eller mystiske ved dette løb, alt efter hvordan men ser på det, var at podiet var nøjagtigt som for et år siden. Dette vil sige en Sebastian Vettel på første pladsen, en Kimi Räikkönen på anden pladsen og en Romain Grosjean på tredje pladsen. Med denne flotte placering af Grosjean kan man nu sige han endelig er på rette kurs, da han intet som sådan har vist i de forrige 3 løb. Men sommerfuglen har nu slået vingerne ud som man siger, og er på vej mod himlen.

Også i dette løb har disse Pirelli dæk været meget omtalte. Det er på tale at Pirelli dækkene ikke lever op til de krav som en Formel 1 bil kræver, langt fra faktisk. Men så er der også de eksperter som ser på dækkende som den kilde til at der kan blive skabt mere spænding omkring løbet.
Så er der selvfølgelig også de der siger man ikke kan kæmpe og køre dækkene fuldt ud, fordi man ikke kan have tillid til dem. Direkte det modsatte af dette beviste Perez og Button vidst i dag at det er muligt.

[nggallery id=500]

 

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.