fbpx

Formel 1: Hamilton kan gå tilfreds hjem

Formel 1: Hamilton kan gå tilfreds hjem, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Efter 3 ugers pause fra banen, har der nu igen været løb i verdens bedste racerløbsklasse, Formel 1.

 

Med en helt forrygende weekend overstået, kan den Engelske Lewis Hamilton gå helt tilfreds hjem. Han tog nemlig både første pladsen i gårdagens kvalifikation, og igen i dag i selve løbet.

 

Efter nogle taktiske træk, såsom at køre ind i pitten på allerede tiende omgang, formåede han at køre triumferende forbi det ternede flag, foran Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel og resten af feltet.

 

Hamilton kørte over stregen godt 10 sekunder foran Räikkönen og Vettel, som havde en indbyrdes kamp, der startede godt allerede 10 omgange før det ternede flag blev viftet. De kæmpede længe bravt mod hinanden, men til sidst måtte Vettel se sig slået med blot 1.5 sekund.

 

Modsat Hamiltons succes, måtte team kammeraten Nico Rosberg udgå blot 6 omgange før slut. Han udgik da motoren pludselig brød i brand, og ikke sendte mere kraft ud til dækkene. Rosberg var dog ikke den eneste der måtte udgå i dagens løb. Både Sutil, Gutierrez, Bottas og Di Resta måtte udgå, med enten gearboks, hydraulikken eller motoren.

 

Næste løb på kalenderen er i Belgien D. 23-25 August – Selve løbet starter kl 14 (Dansk tid)

 

OBS! Som noget helt nyt kan du nu her på Pro-Street følge livebloggen der poster opdateringer under hele løbet. Så har du ikke noget tv ved dig eller ikke kan tage kanalen, så frygt ikke! Vi er her for dig hver løbsweekend. Live – For dig!

[nggallery id=522]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.