Lewis Hamilton - Ungarns Grand Prix 2013

Efter 3 ugers pause fra banen, har der nu igen været løb i verdens bedste racerløbsklasse, Formel 1.

Med en helt forrygende weekend overstået, kan den Engelske Lewis Hamilton gå helt tilfreds hjem. Han tog nemlig både første pladsen i gårdagens kvalifikation, og igen i dag i selve løbet.

Efter nogle taktiske træk, såsom at køre ind i pitten på allerede tiende omgang, formåede han at køre triumferende forbi det ternede flag, foran Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel og resten af feltet.

Hamilton kørte over stregen godt 10 sekunder foran Räikkönen og Vettel, som havde en indbyrdes kamp, der startede godt allerede 10 omgange før det ternede flag blev viftet. De kæmpede længe bravt mod hinanden, men til sidst måtte Vettel se sig slået med blot 1.5 sekund.

Modsat Hamiltons succes, måtte team kammeraten Nico Rosberg udgå blot 6 omgange før slut. Han udgik da motoren pludselig brød i brand, og ikke sendte mere kraft ud til dækkene. Rosberg var dog ikke den eneste der måtte udgå i dagens løb. Både Sutil, Gutierrez, Bottas og Di Resta måtte udgå, med enten gearboks, hydraulikken eller motoren.

Næste løb på kalenderen er i Belgien D. 23-25 August – Selve løbet starter kl 14 (Dansk tid)

OBS! Som noget helt nyt kan du nu her på Pro-Street følge livebloggen der poster opdateringer under hele løbet. Så har du ikke noget tv ved dig eller ikke kan tage kanalen, så frygt ikke! Vi er her for dig hver løbsweekend. Live – For dig!