Ford Mustang Shelby GT500 får over 800 hestekræfter

Shelby American har annonceret et nyt opgraderingskit til Ford Mustang. Den får navnet Shelby GT500 Super Snake og indeholder over 800 hestekræfter!

I samarbejde med Ford Racing, har Shelby American formået at hive hele 811 hestekræfter, 76 ekstra heste fra 2010 versionen af Super Snake. Dette setup er til 2011 versionen og får tilmed et sæt nye fælge, hvide striber hen over karrossen og nye indsugninger.
Hvis du mener at de over 800 hestekræfter er lige en tand for meget, så tilbyder Shelby American også en opgraderingspakke til bilen, der “kun” giver den 669 hestekræfter, eller en lidt vildere pakke på 760 hestekræfter.

Produktionen er allerede begyndt, og de regner med at bygge 1000 eksemplare af 2011 Super Snake. Prisen for den vilde 800 hestekræfters store pakke er ikke blevet offentliggivet endnu, men for de 760 hestekræfter må du slippe 30.245 dollars uden afgifter. Dette er vel og mærket inklusiv installertion i bilen – men bilen må du selv skaffe.

– Kom med når Pro-Street.dk holder 5 års fødselsdagsevent!

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!