Ford Focus ST – Nu på video!

Ford har offentligivet en ny video, af deres næste Ford Focus ST med 250 hestekræfter! Se den for fuld udblæsning i denne video.

Ford Focus ST – Nu på video!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Det er næste model af Ford Focus ST 2012, der i denne video bliver vist frem. Den næste model får samme slags orange lakering som de tidligere modeller, blot med en lidt mere “guldfarve” end direkte orange.
Bilen er udstyret med en centerudstødning, og under hjelmen finder man Ford’s Turboladet EcoBoost-motor på hele 250 hestekræfter, som vil repræsenterer en meget bedre brændstoføkonomi og mere power, end den tidligere 225 hestes 2.5-liters 5-cylindret motor, som vi så i den tidligere model.

I pressemeddelelsen fra Ford, siges det at denne model Focus ST, er en helt speciel cocktail af rå performance og handling,  blandet sammen med en god lyd. Desværre får man ikke lyden at høre i dette klip, men det kan være det kommer i en senere pressemeddelelse.

Den næste Ford Focus ST forventes at blive introduceret til Europa sent i 2011, efter udgivelsen af den næste generation af Ford Focus, som kommer i starten af næste år. Mens Europæerne kan nyde godt af bilen allerede i 2011, må amerikanerne vente til starten af 2012, hvor ST’eren vil ramme det amerikanske marked.

[nggallery id=209]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!