Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Ford Focus RS Cop

Politibetjentens store drøm! Sådan har adskillige betjente beskrevet denne alt for fede Ford Focus RS, der i forbindelse med Forbrugermesse i Aalborghallen er blevet ombygget til en politibil af den aalborgensiske Ford forhandler, Brdr. Hosbond A/S.

Det hele startede med, at Brdr. Hosbond havde solgt hele 3 Ford Focus RS som den eneste forhandler i Danmark. Dertil havde de netop modtaget deres 4. RS’er, da de stod til at skulle til messe i Aalborghallen sidst i marts 2010. Hvad gør man så, når man har en hvid superbil stående, og mangler opmærksomhed? Hvorfor ikke bygge en politibil?

Herved var ideen opstået, og der gik ikke lang tid til ideen var ført ud i livet og den færdige Cop edition af Ford Focus RS stod klar i salgslokalerne hos Ford på Humlebakken i Aalborg. Inspirationen er kommet fra det italienske politi, som har op til flere Lamborghini Gallardo’er til rådighed. Biler der har været verdenen rundt og skabt masser af opmærksomhed.

Ford Focus RS Cop, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og BiltestsFord Focus RS Cop, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Og opmærksomhed har Brdr. Hosbond fået!

“Vi havde tænkt os, at hvis bare bilen kom i den lokale avis ville vi være glade. Men nu er den blevet til et landsdækkende samtaleemne, hvor både Ekstrabladet, Bilbasen, Bilmagasinet og mange andre store medier har bragt historien, og nu også jer, Pro-Street” nævner Rasmus Søndergaard, PR og marketingschef hos Brdr. Hosbond A/S.

Ford Focus RS Cop, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
TV2 Nord har også interesse i Ford Focus RS Cop edition

Bilen i sig selv er en ganske almindelig Ford Focus RS. Brdr. Hosbond har i samarbejde med Ketner, et firma der producerer lysbroer, monteret en Ketner MegaFlash lysbro ovenpå bilen. Denne lysbro er Ketners topmodel, og er både fladere og lettere end de lysbroer, som politiet idag bruger, og egner sig derfor langt bedre til en højere hastighed på grund af sine aerodynamiske egenskaber. Via en diskret kontakt inde i kabinen kan disse slås til eller fra med et enkelt klik. Derudover har Ketner også leveret en kuffert med 6 stk MegaFlare blå blinklys – lys der kan bruges til afmærkning ved f.eks. biluheld og kan placeres på selve kørebanen.

“Bilen er kun lavet som en showbil til netop denne messe, og fungerer derfor ikke som en rigtig politibil”

Gennem hele forløbet har Brdr. Hosbond været i dialog med politiet i Aalborg. Her fik de tilladelse til at ombygge bilen med blåt blinklys og politi-stafferinger mod at bilen ikke blev brugt på offentlig vej. Alligevel blev Ford importøren kontaktet af Rigspolitiet, efter at historien omkring denne Ford Focus RS var gået det danske rige rundt, da de endnu ikke havde hørt noget til dette projekt.

Også de aalborgensiske politibetjente har været begejstret for denne bil. Mellem 10 og 15 betjente har i ugens forløb været på besøg hos Ford i Aalborg og kigget på vidunderet – eller drømmebilen som de selv siger det. Dog mener de ikke at bilen vil være et realistisk valg for politiet – primært på grund af bilen kun er i en 3 dørs model, hvilket er en stor ulempe for politiet.

Ford Focus RS Cop, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Artikel: Neffi
Foto: Neffi og Heinrik

Fakta
Lokaliseret: Skjernvej 4A, 9220 Aalborg Ø
Telefon:
9930 3500
Email:
RS@Hosbond.dk
Forhandler: Brdr. Hosbond A/S
Hjemmeside:
www.Hosbond.dk

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.