Første videotest: McLaren MP4-12C

McLaren afslørede designet til deres kommende sportsvogn i sensommeren 2009. Nu er der gået lidt over et halvt år, og Motortrend har nu offentliggjort en film med den nye McLaren.
Bilen bliver testkørt af Formel 1 kørerne Jenson Button og Lewis Hamilton i klippet, og det ser ud til, at de er yderst tilfredse med at få lov at ligge og lege i én hver på banen – Hvem ville ikke være det?

Når den engang bliver sat i produktion vil den få en 3,8 liters V8 med twin turbo, udviklet af McLaren selv, og den kommer til at yde 600 hestekræfter.

 

Første videotest: McLaren MP4-12C, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og BiltestsBilen har nogle smukke “90’er linjer”, ligesom dens storesøster og sportsvognslegenden, McLaren F1.

Fakta
Mærke/model:
McLaren MP4-12C
Motor: Centerplaceret – McLaren M838T
Hestekræfter: 600
Pris: Prisen er gættet til £150.000, hvilket svarer til godt 1,3 mio. danske kroner (eksklusiv danske afgifter)
Læs mere: http://www.mclaren.com

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!