Første video: Subaru Impreza WRX STI

Vi har tidligere bragt en nyhed om en ny Impreza model fra Subaru.
Det drejer sig om den hidtil hurtigste STI, som bliver lanceret som sedan model med den velkendte store spoiler på bagenden og et widebody kit. Sporvidden er tilmed blevet forøget, og undervognen er tilmed blevet strammet op.

Første video: Subaru Impreza WRX STI, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

De nye ændringer rammer både sedan modellen og den nuværende kendte hatchback, hvilket giver begge biler et nyt og mere råt udseende, og med et sæt 17-tommer letvægtsfælge og to dobbeltudstødninger på bagenden, er bilen klar til en omgang eller to på næste trackday arrangement.

Første video: Subaru Impreza WRX STI, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Hvis du vælger bilen i den lidt mere neutrale version, altså WRX, så får du ikke den store STI spoiler med, men blot en mindre og mere neutral spoiler.
Fans af hatch versionen kan dog glæde sig over, at tagspoileren på hatchback’en bliver den samme som på den nuværende Impreza.

Første video: Subaru Impreza WRX STI, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Hovedændringerne mellem WRX og STI er gearboxen, som i en STI er en sekstrins, hestekræfter og Nm, undervogn, bremser og interiørdele som fx sportssæder og andre småting.
Rent motormæssigt skulle bilen yde i WRX udgaven, 265 heste og 330 Nm.
Bilen blev præsenteret under New York Motorshow, og Subaru har nu offentliggivet en video af bilen.
Den nye Subaru Impreza WRX STI forventes at komme i 2011. Se videoen af bilen her:

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!