fbpx

Første fartbøde til en Lexus LF-A

Så blev den første fartbøde givet, til en føre af den super hurtige Lexus LF-A. Det skete i Californien med over 100 km/t i en 56 zone.

Første fartbøde til en Lexus LF-A, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Claus Ettenberger ejer en stor import i Californien, der importerer biler som Brabus, TechArt, Novitec Rosso og AC Schnitzer. Claus  havde en Lexus LF-A på besøg i sin forretning, og besluttede at tage den uden for til en lille køretur. Men det skulle han ikke have gjort.
For han endte nemlig med at blive nomineret til den første person, der har fået en fartbøde i en Lexus LF-A, da han kørte 146 km/t i en 35 mph zone (56 km/t).

Detaljerne om episoden er få, men med en viden om Lexus’ens data kan det siges at bilen rummer en 4.8-liters V10 motor med hele 560 hestekræfter og 480 Nm. Det får bilen til at køre til 100 km/t på bare 3.7 sekunder, hvilket måske er årsagen til fartbøden. Topfarten på denne Lexus er sat til 325 km/t.

Kun 500 eksemplarer bliver solgt af denne Lexus LF-A, og den starter sin produktion i December 2010 og slutter produktionen to år efter, i December 2012. En mere race udgave bliver introduceret i 2011.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.