Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Følg verdenspremieren på Fast & Furious 5 LIVE!

Kom med på første række, når verdenspremieren på filmen Fast & Furious 5 bliver vist live på internettet, mens det hele sker i byen Rio De Janeiro.

Følg verdenspremieren på Fast & Furious 5 LIVE!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Følg med på nettet, når der livestreames fra verdenspremieren på Fast & Furious 5 direkte fra Rio De Janeiro. Det sker lørdag nat klokken 02:00 dansk tid, på hjemmesiden www.fastfivemovie.com/premiere. Her vil stjernerne fra filmen Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster, Dwayne Johnson og mange andre af filmens figurer være samlet.

Universal Pictures og NowLive vil sammen stå for livestreamingen med Dogde som sponsor. På både internettet, smartphones og i ti biografer i USA vil det være muligt at følge med direkte når det hele sker. Fast & Furious 5 får dog først premiere i USA den 29 april og dansk biografpremiere den femte maj i 65 biografer landet over. Dog kan du komme til unik forpremiere på Fast & Furious 5 i Danmark allerede samme aften, som den bliver vist i USA. Læs mere om det her.

VIND: Vind VIP-billetter til Fast and Furious Car Show 2011

eller

VIND: Vind billetter og t-shirts til filmen Fast & Furious 5

Det er Dodge der ligger bag sponsoratet af livestreamingen, og sammen med Facebook siden for filmen, vil livesteamingen nå ud til 4.5 millioner fans fra forskellige Fast & Furious 5 relateret hjemmesider. Via multi-kamera kontrol, direkte afstemninger, sjove facts, live chat og links til forskellige biografer og billetter, vil fans af serien have meget større adgang til begivenhederne end nogensinde før.

[youtube]QcgtTMRrqiY[/youtube]

Livestreamingen vil som sagt også blive vist i ti amerikanske biografer, og det sker blandt andet i byerne Los Angeles, New York, Chicago, Miami m. fl. Det vil betyde at tusindvis af fans i disse byer vil kunne opleve hele showet fra den røde løber på det store biograflærred. Derefter vil de blive de første, som ser filmen.

Du kan selv blive en del af det hele hjemme fra dit eget skrivebord, ved at klikke ind på www.fastfivemovie.com/premiere eller www.nowlive.com/fastfive. Derudover kan du se mere på www.facebook.com/fastandfurious, www.youtube.com/fastandfuriousmovie.com, www.myspace.com/fastandfurious samt www.Dodge.com/fastfive.

Har du ikke lige adgang til en computer eller Mac, har du mulighed for at downloade en app til din Ipad, iPhone samt iPhone Touch, der hedder “pocket BLU”. Den giver dig adgang til filmmateriale på farten hvor som helst, når som helst.

Om filmen:
Den tidligere politiagent Brian O’Conner (Paul Walker) har slået sig sammen med eksfangen Dom Toretto (Vin Diesel) på den modsatte side af loven. Brian og Mia Toretto (Jordana Brewster) har været på flugt fra myndighederne lige siden de hjalp Dom med at flygte fra lovens lange arm.
Nu venter et sidste kup i Rio de Janeiro, som kan være deres sidste mulighed for at slippe fri af fortiden. De samler et hold af topkører, før de må konfrontere den korrupte forretningsmand, der vil dem til livs.

Den benhårde FBI-agent Luke Hobs (Dwayne Johnson) fanger altid sin mand og da han får til opgave at finde Dom og Brian, bruger han og hans team alle midler, de har til rådighed. Men jo tættere han kommer på sit bytte, des sværere bliver det at adskille de gode fra de onde.

Du kan se mere om filmen på www.fastfive.dk.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.