Focus RS500 udsolgt på under et døgn

Det gjaldt om at være lynende hurtig da Ford annoncerede med sin Ford Focus RS500, for bare kort tid efter annonceringen, var alle 500 eksemplarer udsolgt.
Det gik faktisk så stærkt, at kunderne fik nogle meget forvirret forhandlere i røret da de ringede for at bestille bilen – for Ford havde ikke nået at fortælle forhandlerne om nyheden endnu!

For at være helt præcis, så tog det faktisk under 12 timer, at sælge alle 500 eksemplarer.
Det betyder at for alle dem som meget gerne vil købe et eksemplar, kan man ikke gøre andet end at håbe på, at en af de nuværende personer som var hurtige, annullerer deres køb og fortryder.
På trods af prisen endnu ikke er offentliggjort endnu, blev bilerne revet væk efter at nyheden og billederne kom ud på internettet før tid, og det var heller ikke meningen at bilen skulle kunne blive bestilt, før i næste måned.

Ford Focus RS500 bliver solgt i 19 lande, hvor fem af dem kommer til Danmark.
Den matte hatch får den 2.5-liters fem-cylinderet Volvo motor, som også er lagt i den nuværende Focus RS. Dog har RS500 345 hestekræfter og 460 Nm, og den rammer de første 100 km/t efter blot 5.6 sekunder på vejen mod toppen, som først stopper på 265 km/t.
Med så meget interesse i bilen allerede, har Ford taget fordel i salget og hævet prisen yderligere. Den endelige pris vides dog ikke.
Ford Focus RS500 får præmiere i Leipzig, Tyskland den 9 April. 

Se reklame videoen fra Ford, lige her:

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!