fbpx

Focus RS500 udsolgt på under et døgn

Det gjaldt om at være lynende hurtig da Ford annoncerede med sin Ford Focus RS500, for bare kort tid efter annonceringen, var alle 500 eksemplarer udsolgt.
Det gik faktisk så stærkt, at kunderne fik nogle meget forvirret forhandlere i røret da de ringede for at bestille bilen – for Ford havde ikke nået at fortælle forhandlerne om nyheden endnu!

Focus RS500 udsolgt på under et døgn, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

For at være helt præcis, så tog det faktisk under 12 timer, at sælge alle 500 eksemplarer.
Det betyder at for alle dem som meget gerne vil købe et eksemplar, kan man ikke gøre andet end at håbe på, at en af de nuværende personer som var hurtige, annullerer deres køb og fortryder.
På trods af prisen endnu ikke er offentliggjort endnu, blev bilerne revet væk efter at nyheden og billederne kom ud på internettet før tid, og det var heller ikke meningen at bilen skulle kunne blive bestilt, før i næste måned.

Focus RS500 udsolgt på under et døgn, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Ford Focus RS500 bliver solgt i 19 lande, hvor fem af dem kommer til Danmark.
Den matte hatch får den 2.5-liters fem-cylinderet Volvo motor, som også er lagt i den nuværende Focus RS. Dog har RS500 345 hestekræfter og 460 Nm, og den rammer de første 100 km/t efter blot 5.6 sekunder på vejen mod toppen, som først stopper på 265 km/t.
Med så meget interesse i bilen allerede, har Ford taget fordel i salget og hævet prisen yderligere. Den endelige pris vides dog ikke.
Ford Focus RS500 får præmiere i Leipzig, Tyskland den 9 April. 

Se reklame videoen fra Ford, lige her:

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.