fbpx

Fifth Gear er tilbage!

Fifth Gear er tilbage!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

For et par måneder siden kom det frem, at det engelske bilprogram, Fifth Gear, var lukket ned på grund af finanskrisen. England har i forvejen det meget populærer bilprogram Top Gear, men indtil videre har der ikke været et problem i to konkurerende bilorienterede programmer i det engelske tv.

Men nu er tvprogrammet tilbage igen! Det bliver med de velkendte værter Tiff Needell og Vicki Butler-Henderson, og den største forandring i programmet er, at studiet er sparet væk! Det vil sige, at der vil blive en langt større fokus på biltest, både på racerbaner samt offentlige veje. Ifølge mange er det hvad man har efterlyst lige fra første afsnit!

Værterne i Fifth Gear er, modsat Top Gear, rigtige racerkører med store erfaringer på alverdens racerbaner, og seriøsiteten er langt større. Her vil ikke være konkurrencer om hvem der kan dyrke den bedste biodiesel på en mark, væbnet med dynamit og store traktorer, eller sammenligninger mellem en fuldblods sportsvogn såsom en Ascari A10 og en langsom familiebil som Daihatsu Materia. På Fifth Gear vil det være seriøse biltest af diverse supersportsvogne! Om man bedre kan lide Fifth Gear fremfor de skøre gutter fra Top Gear er en smagssag.

For seere i England vil Fifth Gear kunne ses senere i april måned. For resten af os udenfor England må vi væbne os med tålmodighed til nye afsnit af programmet finder vej til vores programoverflade.

Fifth Gear sendes i Danmark på 6eren.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.