fbpx

Fiat 500C til €500.000

Hvis du havde €500.000, så er det helt sikkert en Fiat 500 cabriolet du gik og drømte om. Og nu er du så, så heldig at have muligheden for at købe en Fiat 500 Cabriolet til dette beløb. Se bilen i artiklen og bedøm om det kan betale sig.

Fiat 500C til €500.000, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Hvis du var så heldig at have 500.000,- Euro, som du ikke vidste hvad du skulle bruge på. Hvad ville du så gøre? En meget velhavende kinesisk mand bestemte sig for at han ville have en Fiat 500C, som ingen andre. 

Hans Fiat 500C er designet af  det Italienske designhus Fenice Milano, der har døbt modellen “La Dolce Vita Gold and Diamonds 200hp”. Den lille Fiat er klædt i 24 karrat guld inde og ude. Hertil er den udstyret med en speciallavet IPad, håndsyet læderkabine, som også er fyld med diamanter.

“La Dolce Vita Gold and Dimonds 200hp” er bygget på en 500C Abarth, som er tunet af Romeo Ferraris, der har pumpet den op til 200 Hk, som navnet også fortækker.

Bilen er endnu ikke produceret, men du kan se en animeret film af den vandvittige Fiat 500 Cabriolet nedenfor.

[nggallery id=291]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

ommentarer

  1. Hvis jeg havde alle de penge ville jeg under alle omstændigheder ALDRIG købe en Fiat 500 🙂 Det er en pigebil, og det kan der ikke laves om på iflg. min mening. 😉

  2. Hold da op det er godt nok mange penge for en fiat 500. til de penge er der mange andre forand i køren hvis jeg skulle købe ny bil.

    men ja den er da fed nok på billederne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.