fbpx

Fiat 500 Blackjack Special Edition

Fiat har udgivet nyheder om en ny Fiat 500 model, med tilnavnet Blackjack. En special edition med små frække detaljer.

Fiat 500 Blackjack Special Edition, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Den nye Fiat 500 Blackjack indeholder en matsort lakering, som vi har set det før på både Ford Focus RS500 og da folie firmaet Special Sign lagde det på en Bentley Continental GTC. Fælgene er i 16-tommer med røde bremsekalibre og i kabinen er der tilført lædersæder og sølv detaljer.

Under hjelmen finder vi fire forskellige motore. På benzin-siden vil der være en 900cc TwinAir med 85 hestekræfter, en 1.2-liters med 70 hestekræfter, en 1.4-liters med 101 hestekræfter og på dieselsiden sluttes der af med en 96 hestes 1.3-liters Multijet II motor.

Bilen får præmiere i September og vil kun være til salg på “ledende Europæriske markeder”. I Italien vil den bedst udstyret version koste 18.350 Euro – uden danske afgifter.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

En kommentar

  1. Den er da for NICE den dér! Men mener ikke man kan få Black jack´en i twin air, den motor er sgu KVIK en sølle 2 cylindret 0,9 der kører fra 0-100 på 11 sek det sgu godkendt i min bog 😀 jeg vil ha den

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.