fbpx

Fiat 500 Abarth – Monza Edition

Hvis din Fiat 500 Abarth er for kedelig, så giver samarbejdet mellem Fenice Milano og Romeo Ferraris en forsmag på, hvor smart din Abarth kan komme til at se ud

På ydersiden ligner den en almindelig Abarth version af Fiats’ lille retrobil, Fiat 500, blot med lidt andre fælge og et par striber. Men den blå og røde stribe er et symbol på ægte racerglæde og bag de store 17-tommer fælge gemmer der sig store 280 Mm Brembo skivebremser.
Bag samarbejdet mellem Fenice Milano og tuningsfirmaet Romeo Ferraris, har denne lille Fiat endt med at have 260 hestekræfter under hjelmen, hvilket er næsten dobbelt så meget som udgangsmodellen.

 

I kabinen fortsætter temaet med den røde og den blå streg ud på de helt hvide lædersæder, og hvis det ikke var nok, så får du tilmed dit navn på en plade i bilen, bilens produktions nummer på gearstangen og Monza logoer rigtig mange steder. Der bliver kun produceret ti eksemplarer af denne specielle Fiat 500 Abarth.
Priserne er ukendte, men hvis du kunne tænke dig at se nærmere på bilen, så findes det store galleri lige nede under.

LÆS OGSÅ:
Nascar legende donerer Mustang til velgørenhed

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.