fbpx

Fiat 500 Abarth – Monza Edition

Hvis din Fiat 500 Abarth er for kedelig, så giver samarbejdet mellem Fenice Milano og Romeo Ferraris en forsmag på, hvor smart din Abarth kan komme til at se ud

Fiat 500 Abarth – Monza Edition, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

På ydersiden ligner den en almindelig Abarth version af Fiats’ lille retrobil, Fiat 500, blot med lidt andre fælge og et par striber. Men den blå og røde stribe er et symbol på ægte racerglæde og bag de store 17-tommer fælge gemmer der sig store 280 Mm Brembo skivebremser.
Bag samarbejdet mellem Fenice Milano og tuningsfirmaet Romeo Ferraris, har denne lille Fiat endt med at have 260 hestekræfter under hjelmen, hvilket er næsten dobbelt så meget som udgangsmodellen.

Fiat 500 Abarth – Monza Edition, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Fiat 500 Abarth – Monza Edition, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

I kabinen fortsætter temaet med den røde og den blå streg ud på de helt hvide lædersæder, og hvis det ikke var nok, så får du tilmed dit navn på en plade i bilen, bilens produktions nummer på gearstangen og Monza logoer rigtig mange steder. Der bliver kun produceret ti eksemplarer af denne specielle Fiat 500 Abarth.
Priserne er ukendte, men hvis du kunne tænke dig at se nærmere på bilen, så findes det store galleri lige nede under.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.