fbpx

Ferrari Four (The FF) V12 4RM (Video)

Fredag d. 21. januar 2011 gik pludselig hen og blev en vigtig dato i Ferraris historie. The FF som skal afløse 612 Scaglietti er nu afsløret og vi tror på en god fremtid for Ferrari Four.

Ferrari Four (The FF) V12 4RM (Video), Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

For ikke mindre end et par dage siden var vi ikke klar over hvor vigtig denne dag ville blive. Men med Ferraris lancering af den nye Ferrari Four er der endnu engang rykket ved milepælen for en ægte GT.

Med en blanding i mellem en 458 Italia, 599 GTB og California får den “gamle” 612 Scaglietti en voldsom overhaling. 612 Scaglietti har altid været lidt kedelig, men dette er der lavet om på nu. Man kan nemt kombinere design, sport og brugbarhed. Dette viser Ferrari med deres nyeste model.

Ferrari Four eller FF, der står for “fire sæder og firehjulstræk” bliver udstyret med en 6,3 V12-motor som yder 651 Hk og 683 Nm der får The FF til at komme fra 0-100 km/t på blot 3,7 sekunder. Udstyret med en F1 dobbeltkoblingsgearkasse får du en Ferrari som skal kunne give dig hurtige omgange på banen men også komfortable GT køretur ned igennem Europa. Dette skal 4RM (Ruote Motrici) være med til at sørge for. Ferrari Four bliver den først som er udstyret med 4RM. Dette er betegnelsen for Ferraris firehjulstræk som giver dig en mere sikker kørsel. Ferrari har formået at gør firehjulstrækket 50 % lettere end et normalt system.

Det 50 % lettere firehjulstræk er blandt noget af det som er med til at give en helt fantastisk brændstofsøkonomi til Ferrari Four. Godt 6,5 km/l opgiver Ferrari deres nye model til at gå ved blandet kørsel. Med et bagagerum som en st. car på enten 450 liter eller 800 liter med bagsæderne nede, er der virkelig lagt op til en spændende model fra Ferrari.  

Ferrari Four elle The FF får verdens premiere på Geneve Motor Show 2011 og prisen er endnu ukendt. Der er endnu kun en film som beskriver skabelsen af The FF samt de tre billeder som kan ses nedenfor. Enjoy.

[nggallery id=297]

Kabinebillede af Tjekkisk Ferrari Fanside

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

En kommentar

  1. Den er bare alt for vild den Ferrari FF!
    Også meget specielt af Ferrari at komme ud med den. Om det så var en super kedelig bil ville de have fået meget opmærksomhed, men de har sørme overrasket alle 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.