fbpx

Ferrari F430 Rollercoaster

Er din store drøm at komme ud og ræse i en vaskeægte Ferrari F430, men muligheden endnu ikke har budt sig? Så har du nu mulighed for at prøve en næsten vaskeægte Ferrari F430 senere på året.

Ferrari F430 Rollercoaster, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Stedet er Abu Dhabi nær Dubai i De Forenede Arabiske Emirater. Storbyen for de rige oliesheiker, og hvor hver parkeringsplads er fyldt op med den ene sportsvogn efter den anden. Så hvad er mere naturligt end at verdenens første Ferrari forlystelsespark, Ferrari World, skal ligge her?

Forlystelsen vil blive kaldt The GT Rollercoaster og er kraftigt inspireret efter Ferraris succesrige og yderst smukke F430 Spider. Hele forlystelsen er bygget op over to vogne, eller Ferrarier, der gennem forlystelsen ræser mod hinanden – ligesom på en rigtig bane hvor hvert et sving er en kamp om hastighed, styreevne og placeringer.

Ferrari F430 Rollercoaster, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Selvom en Ferrari F430 er en hurtig bil, forventes denne forlystelse ikke at blive den hurtigste. Der er planer om en anden forlystelse der er inspireret af Formel 1, og den forventes at blive verdens hurtigste forlystelse med en topfart på 125 mph, eller lige over 200 km/t.

Hele forlystelsen vil komme til at ligge kun 10 minuters kørsel fra Abu Dhabi airport og under en times kørsel fra Yas Marina circuit, banen der bruges under Abu Dhabi Formula One Grand Prix.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.