fbpx

Stramme regler gør Formel 1-biler for ens

De stramme tekniske regler i kongeklassen, får tidligere Ferrari F1-designeren Mauro Forghieri til at brokke sig. Racerne er blevet for ens.

Den legendariske eks-designer for Ferrari, Mauro Forghieri, klager over nutidens Formel 1-racere og reglerne for, hvordan de forskellige mærker må designe deres biler. Bilerne bliver simpelthen for ens.

Husk at du kan like os på Facebook og være opdateret 24 timer i døgnet!

 

Stramme regler gør Formel 1-biler for ens, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Mauro Forghieri fotograferet på Sebring

”Nu hvor jeg har set alle racerne, ved jeg at hvis du malede alle racerne hvide, ville du ikke kunne skille dem fra hinanden. Der er ingen frihed, alt er for reguleret.” siger Forghieri.

Læs også: Nye F1-regler forbyder Mercedes-teknik

Med disse hårde tekniske regler, mener Forghieri at de forskellige hold er tvunget til at se på de andres racere, i stedet for at bruge deres egne designeres idéer.

”Det er virkelig absurd at man kan se en detalje på en racer en dag, og straks ugen efter er det på samtlige racere, fortsætter Forghieri.

Den nu 78-årige italienske eks-designer spillede en stor rolle i det legendariske team, Maranello havde i 60’erne til 80’erne.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.