Fernando Alonso igen på toppen!

Fernando Alonso hentede sejren hjem i dagens løb i Kina. Efter et meget bemærkelsesværdigt løb, vandt Alonso altså til slut.

Kravet fra Ferrari pitten i dag var at de skulle hive sejren hjem. Fernando Alonso hev så også sejren hjem efter en helt fantastisk start fra både Massa og Alonso. Desværre måtte Massa hurtigt i pit da han kørte på soft-dæk de første omgange.

Fernando Alonso vandt dagens løb, og fik derfor hentet 25 points hjem på dagens løb.
Fernando Alonso vandt dagens løb, og fik derfor hentet 25 points hjem på dagens løb.

Man kunne tydeligt se at de fleste satsede på Prime-dæk, men Vettel beviste at Soft-dæk virkelig også kunne rykke igennem på Shanghai. Han hentede hele 11,2 sekunder på Hamilton (3. Plads) på de sidste 2 omgange, altså han kun var sølle 0,2 sekunder fra at overhale den brave Brite.

Husk at synes godt om Pro-street på facebook inden vi går fuldstændigt i luften med et nyt site – Det kan du gøre her!

Det var dog ikke et løb som ikke kostede at nogle måtte udgå.
Nico Rosberg måtte udgå fordi hans affjedring gik itu, Webber fordi han tabte hans baghjul efter et sammenstød med Jean-Eric Vergne, som førstenævnte var skyld i.
Men også Adrian Sutil og Esteban Gutierrez måtte udgå da Gutierrez bremsede alt for sent op ind i et sving, hvor han fortsatte op i røven på Sutil.

Se episoden herunder – Og nogle små highlights fra træningen på Shanghai.

Som det tydeligt ses er banen meget krævende, og jeg har da selv taget de 56 runder i dag, hvor jeg må erkende at det kostede blod sved og tårer at komme helskinnet i mål. Det er en af de baner jeg har testet som er mest krævende. Hvordan mon det så ikke er i virkeligheden! (Test udført på Playstation 3SS – Formel 1 2011)

Mangler du overblik over løbene i 2013? – Du kan se en komplet og nem liste med kørere og teams + en nem og overskuelig kalender her!

[nggallery id=499]

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!