fbpx

Fast Lane Daily viser Nürburgring frem

Hvad ville du sige til, hvis chefen kom ind på kontoret og bedte dig om at tage til Tyskland og køre på Nürburgring? Det var præcis hvad der skete i denne film, hvor Fast Lane Daily fejre deres 1000 episode – på Nürburgring.

Fast Lane Daily viser Nürburgring frem, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

For at fejre deres 1000’ende episode, har Fast Lane Daily sendt deres rapporter Derek “D” DeAngelis på en tur til Nürburgring i Tyskland.
Med 1000 dollars på lommen, skal de forsøge at finansiere hele turen. Det betyder så også, at bilen de skal køre rundt på Ringen i, ender med at blive en Citroën C4 MPV.

For dem der ikke ved hvad Fast Lane Daily er, så kan vi fortælle at det er en af de mest populære internet baseret bilnyheds medie på internettet. De har rigtig mange visninger på deres videoklip, og du er garanteret tæt på at give dem en visning mere.
I klippet herunder kan du se hele den 24 minutters lange episode, om turen til Nürburgring:

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.