Fast & Furious Carshow 2010: Video online!

Længe ventet er den endelige video blevet færdig produceret og er nu online! Filmen viser Fast & Furious Carshow 2010, hvilket inkluderer masser af babes, fede biler og et fedt show.

Fast & Furious Carshow 2010: Video online!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Det var Benny “Bundgas” Knudsen der løb med sejren til dette års Carshow i Fredericia, med hans mørkeblå Opel Vectra. Bilen er gennemført til mindste detalje, hvilket trækker pokalerne en efter en hjem til Benny. Bilen er set før et par gange, men er stadigvæk meget flot, og Benny kunne efter showet køre hjem med en kæmpe pokal for at vinde titlen:”Best in Show”. Se hele resultatlisten her.

Fast & Furious Carshow 2010: Video online!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Du kan allerede nu sikre dig at have fri på datoen, hvor næste show fra Streetfire drengene sker. Datoen for næste bilshow er nemlig blevet offentligjort til at være 12 november 2010 til den 14 november 2010. Det hele sker traditionen tro i Bella Center i København!

Se videoen fra dette års Carshow, lige herunder:

Se meget mere på www.Streetfire.dk.

Fast and Furious Carshow 2010:
[nggallery id=100]
Fast and Furious Carshow 2010 – Babes:
[nggallery id=101]
Fast and Furious Carshow 2010 – Best in Show:
[nggallery id=104]
Fast and Furious Carshow 2010 – Drift:
[nggallery id=105]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!